Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are un nou antrenor. Cine preia conducerea formaţiei catalane de la Ronald Koeman

Barcelona are un nou antrenor. Cine preia conducerea formaţiei catalane de la Ronald Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Joi, Barcelona a confirmat instalarea lui Sergi Barjuan pe banca echipei, care va activa ca interimar până la numirea definitivă a unui nou principal.

Miercuri spre joi noaptea, Barcelona s-a lepădat într-un final de Ronald Koeman. După luni de speculaţii şi zvonuri, batavul a fost dat afară de clubul catalan.

Înfrângerea cu Rayo Vallecanu a fost picătura ce a umplut paharul pentru Koeman, cu unicul gol marcat de Falcao aducând finalul aventurii fostului selecţioner al Olandei la Barca.

În locul său, deocamdată, a fost instalat Sergi Barjuan, tehnicianul echipei secunde al Barcelonei. Fostul internaţional spaniol urmează astfel acelaşi traseu ca Guardiola, care a fost promovat tot de la Barcelona B.

Este oficial! Barcelona are un nou antrenor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Barjuan este un fost jucător ce şi-a petrecut aproape toată cariera la Barcelona. Produs al La Masia, fostul fundaş stânga a debutat la nivel profesionist pe Camp Nou şi a petrecut nouă ani alături de prima echipă.

După ce a plecat din Catalunia, Barjuan a semnat cu Atletico, unde a mai jucat trei ani înainte de a se retrage. În urma încheierii activităţii, acesta a revenit la Barca.

În prezent antrenorul Barcelonei B, Barjuan va conduce prima echipă doar până când se definitivează negocierile cu ceilalţi candidaţi.

Xavi şi Roberto Martinez sunt favoriţii să preia formaţia catalană, cu fostul şesar al Barcei fiind varianta preferată a lui Joan Laporta.

Afla mai multe despre: fc barcelonaantrenor nou barcasergi barjuan 

viewscnt
Articole similare