Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, drum liber către transferul "noului Pirlo". Anunţ de ultim moment făcut de preşedintele clubului

Barcelona, drum liber către transferul "noului Pirlo". Anunţ de ultim moment făcut de preşedintele clubului

FC Barcelona

Comentarii

Brescia e gata să-l lase pe Sandro Tonali (19 ani) să plece la FC Barcelona, având în vedere interesul catalanilor şi faptul că trupa de pe Camp Nou e gata să plătească o sumă mare în schimbul "noului Pirlo".

Massimo Cellino, preşedintele clubului Brescia, e gata să-l lasă pe Tonalli să plece la FC Barcelona, scrie Mundo Deportivo, cotidian apropiat de clubul catalan. Noua stea a fotbalului din Italia e la mare căutare, mai multe cluburi interesându-se de serviciile sale, însă se pare că Barcelona are un avantaj.

Tonali rămâne fără contract la Brescia, cu actuala înţelegere care expiră în vara lui 2021, iar preşedintele italienilor e gata să-l sale pe acesta să-şi aleagă destinaţia unde vrea să meargă. Mundo Deportivo scrie că Barcelona are avantaj în faţa competitoarelor pentru semnătura lui Sandro Tonali.

Sandro Tonali costă, în acest moment, 45 de milioane de euro, conform sursei citate.

Luptă acerbă pentru semnătura "noului Pirlo"

Internazionale Milano, Juventus Torino şi AC Milan sunt, de asemenea, interesate de transferul lui Tonali, care este considerat "noul Andrea Pirlo" şi unul dintre viitoarele staruri ale fotbalului mondial. La 19 ani, Tonali are deja 77 de prezenţe în tricoul Bresciei, echipă la care s-a şi format ca jucător şi pentru care a reuşit şase goluri şi 14 pase decisive. 31,5 milioane de euro este cota "noului Pirlo", conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: sandro tonalifc barcelona 

viewscnt
Articole similare