Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, foarte aproape de transferul lui Clement Lenglet de la Sevilla

Barcelona, foarte aproape de transferul lui Clement Lenglet de la Sevilla
Comentarii

Gruparea catalană ar putea anunţa în cursul zilei de luni, transferul fundaşul francez Clement Lenglet (23 de ani) de la FC Sevilla, pentru 35 de milioane de euro.

Luni este ziua decisivă pentru transferul lui Clement Lenglet de la FC Sevilla la FC Barcelona. Campioana en titre a Spaniei este pregătită să-i plătească fundaşului francez clauza de reziliere a contractului său cu gruparea andaluză, anunţă astăzi Onda Cero. Transferat de la AS Nancy în iarna anului trecut, Lenglet s-a impus rapid pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan şi a atras după numai un sezon atenţia unor cluburi mari precum Manchester United, Real Madrid sau FC Barcelona. 
 
Catalanii l-au transformat însă în prima lor opţiune pentru sezonul viitor şi ar fi putut perfecta mutarea mult mai devreme, însă au amânat să facă plata pentru ca transferul şi datele financiare ale înţelegerii să nu apară pe bilanţul contabil al sezonului trecut. După 1 iulie, dacă nu se va întâmplă nimic ieşit din comun în tratativele dintre fundaşul francez şi gruparea blaugrana, Lenglet ar urma să devină jucătorul catalanilor. 
 
Clauza de rezilere a fundaşului născut la Beauvais este de 35 de milioane de euro, iar pentru Ernesto Valverde, Lenglet pare să fie soluţia ideală pentru a crea concurenţă, cuplului de fundaşi centrali Samuel Umtiti - Gerard Pique. Foarte probabil, internaţionalul belgian, Thomas Vermaelen va rămâne în lot drept a patra opţiune a antrenorului, în timp ce situaţia lui Yerry Mina rămâne în continuare una incertă, în special din cauza statutului sau de jucător extracomunitar.

Afla mai multe despre: clement lengletfc barcelona 

viewscnt
Articole similare