Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, gata să renunţe la doi "grei" din echipă! Laporta îi "sacrifică" pentru a redresa clubul

Barcelona, gata să renunţe la doi "grei" din echipă! Laporta îi "sacrifică" pentru a redresa clubul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona e pregătită să renunţe la doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot în această perioadă de transferuri. Este vorba despre Antoine Griezmann (30 de ani) şi Clement Lenglet (26 de ani).

Barcelona, gata să renunţe la două staruri din echipă!

Urmează o vară extrem de agitată pentru Joan Laporta şi conducerea Barcelonei. Situaţia financiară în care se află clubul nu e deloc una care oferă posibilităţi de transferuri, astfel că preşedintele de pe Camp Nou trebuie să facă rost de bani prin vânzare de jucători. MARCA scrie că Barcelona e gata să renunţe la Griezmann şi Lenglet.

Griezmann e privit ca o oportunitate de business, deşi clubul e mulţumit cu performanţele sale din sezonul trecut. Laporta vrea să reducă masa salarială şi să facă rost de bani pentru eventuale mutări. În plus, preşedintele crede că există destul potenţial ofensiv în atacul Barcei şi fără francez. De partea cealaltă, deşi abia şi-a prelungit contractul, Clement Lenglet e şi el pe lista plecărilor, deşi la un moment dat sezonul trecut era singurul fundaş central experimentat din lot. Până acum, conform Sport, nu există interes pentru transferul său, dar e de aşteptat ca în următoarele zile acesta să se înteţească.

riezmann a marcat 20 de goluri şi a livrat 12 pase de gol în 51 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut, iar Lenglet a jucat 48 de partide şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: barcelonagriezmannlenglettransferuriplecari 

viewscnt
Articole similare