Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, gata să se despartă de fotbalistul pe care nu l-a lăsat să plece acum un an. Juventus şi Mancester City îl vor: cât cer catalanii

Barcelona, gata să se despartă de fotbalistul pe care nu l-a lăsat să plece acum un an. Juventus şi Mancester City îl vor: cât cer catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona se află într- situaţia complicată din punct de vedere financiar, iar criza izbucnită din cauza pandemiei de Coronavirus o complică şi mai tare, astfel că şefii formaţiei catalane caută soluţii să reechilibreze balanţa financiară. Ca atare, şefii de pe Camp Nou l-au trecut pe lista de transferuri pe Nelson Semedo (25 de ani), fundaşul dreapta căruia i-au fixt preţul.

Cele două părţi erau în negocieri pentru o eventuală prelungire a contractului, însă din cauza pandemiei de Coronavirus discuţiile au stagnat, iar agentul lui Semedo, celebrul Jorge Mendes, le-a spus şefilor Barcelonei să se gândească la o eventuală despărţire de fundaşul portughez. Astfel, catalanii i-au fixat un preţ de 45 de milioane de euro lui Semedo, scrie cotidianul Sport.

Barcelona şi Jorge Mendes au început negocierile pentru un nou contract încă din februarie, dar discuţiile s-au blocat. Actuala înţelegere dintre Barcelona şi Nelson Semedo expiră în vara lui 2017. Lui Nelson Semedo i-a fost promis locul de titular în banda dreapta a apărării catalane, dar acesta nu a dat satisfacţie, deşi a jucat destul de mult în acest sezon până la întreruperea cauzată de Coronavirus.

Agentul lui Semedo încearcă să obţină acum o plecare a fundaşului dreapta, după ce în vara trecută a fost dorit de Atletico Madrid, Juventus sau Manchester City, dar nu a fost lăsat să plece. Acum, sursa citată notează faptul că Juve şi City sunt din nou interesate de aducerea lui Nelson Semedo.

Afla mai multe despre: nelson semedotransferpretfc barcelona 

viewscnt
Articole similare