Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Nelson Semedo. A crescut în La Masia şi acum e dorit înapoi pe Camp Nou

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Nelson Semedo. A crescut în La Masia şi acum e dorit înapoi pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a găsit un înlocuitor pe măsură pentru Nelson Semedo (26 de ani), portughezul care e la un pas să plece de pe Camp Nou. Catalanii îl vor în locul său pe Hector Bellerin (25 de ani), fundaşul dreapta de la Arsenal, crescut în celebra academie La Masia.

Nelson Semedo a fost unul dintre cei mai blamaţi fotbalişti ai Barcelonei după înfrângerea usturătoare cu Bayern, 2-8 în Liga Campionilor, pentru modul în care a trecut puştiul Alphonso Davies de el la unul dintre golurile bavarezilor, iar catalanii îi caută înlocuitor. Pe care l-au şi găsit. Semedo e la un pas să plece de la FC Barcelona, după ce agentul său s-a întâlnit cu şefii şi le-a prezentat acestora o ofertă foarte bună.

Înlocuitor perfect, în percepţia Barcelonei, este Hector Bellerin (26 de ani), fundaşul dreapta de la Arsenal, crescut în academia celebră de pe Camp Nou, La Masia. Potrivit presei din Spania, dacă îl va vinde pe Semedo, Barcelona intenţionează să invetească o parte din banii de pe transferul său în aducerea lui Bellerin, dar nu mai mult de 25 de milioane de euro.

Hector Bellerin a crescut în academia Barcelonei până în 2011, când avea 16 ani. Atunci, fundaşul spaniol a acceptat să plece la Arsenal, la juniori, pentru a avea mai multe şanse de a juca. Din 2014, Bellerin e la prima echipă a lui Arsenal, dar n-a jucat prea mult în sezonul trecut pentru că a suferit o accidentare gravă.



Barcelona îl are demult sub observaţie pe Bellerin, iar acum se pare că are de gând să încerce în mod oficial să-l readucă pe Camp Nou. Hector Bellerin a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut, reuşind să marcheze o dată şi să ofere două assist-uri.

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Bellerin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hector bellerintransferbarcelonaarsenal 

viewscnt
Articole similare