Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl pierde pe Pique pentru aproximativ 6 luni după accidentarea suferită în derby-ul pierdut cu Atletico

Barcelona îl pierde pe Pique pentru aproximativ 6 luni după accidentarea suferită în derby-ul pierdut cu Atletico

Fotbal

Comentarii

Spaniolul a părăsit teren în lacrimi în meciul cu Atletico

Jucătorul în vârstă de 33 de ani va fi indisponibil probabil 6 luni după ce primele ivestigaţii au arătat că accidentarea este una destul de serioasă. Accidentarea la genunchi a avut loc în urma unui duel mai violent cu Angel Correa. Jucătorul celor de la Atletico a ieşit întreg din această situaţie. La faza accidentării a căzut involuntar pe Gerrard Pique şi în felul acesta a venit accidentarea spaniolului.

"Accidentările lui Pique şi Sergi Roberto ma îngrijorează. Aşteptăm rezultatele analizelor de mâine să vedem cât vor fi indisponibili." A spus antrenorul Barcei, Ronald Koeman, după meci.

Barcelona trece printr-o perioadă neagră în ce priveşte jucătorii indisponibili. Lista este completată de Ansu Fati şi Samuel Umtiti în timp ce Sergi Roberto a fost şi el indisponibil în meciul pierdut ieri cu 1-0.

Echipa catalană se află într-o situaţie dificilă în campionat fiind acum pe locul 10, la 9 puncte de Atletico. Sigurul gol al partidei de ieri cu Atletico a venit în urma unei erori făcute de goalkeeper-ul Marc ter Stegen.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: barcelonapique 

viewscnt
Articole similare