Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl vinde pe Philippe Coutinho. Spaniolii au aflat pe cine vor transfera catalanii în locul lui. E comparat cu Messi!

Barcelona îl vinde pe Philippe Coutinho. Spaniolii au aflat pe cine vor transfera catalanii în locul lui. E comparat cu Messi!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ultima săptămână a fost una super agitată în Catalonia, acolo unde scaunul lui Ernesto Valverde se clatină foarte serios. Mai mult, o parte dintre jucătorii aduşi pe bani grei vor părăsi probabil gruparea blaugrana în vară.

Unul dintre ei pare să fie Philippe Coutinho, un fotbalist extrem de talentat, dar care în ciuda investiţiei uriaşe a catalanilor în el, nu a reuşit să confirme pe Camp Nou. Mai mult decât atât, Coutinho s-a pus rău şi cu fanii, care la ultimele meciuri pe propriul stadion l-au fluierat copios pe brazilian.

Barcelona vrea să-l vândă în vară, iar interesul în jurul brazilianul e destul de mare. Rămâne de văzut ce formaţie va reuşi însă să satisfacă atât pretenţiile catalanilor, cât şi pretenţiile fotbalistului carioca.

  • 21 de goluri a marcat Coutinho pentru FC Barcelona
  • 74 de mecuri a strâns Couts pentru formaţia blaugrana
  • Aproape 145 de milioane de euro au plătit catalanii pentru serviciile sale

I-au găsit deja înlocuitor! Hirving Lozano este preferatul Barcelonei. Mexicanul este dorit şi de Napoli

Mexicanul Hirving Lozano ar fi primul pe lista catalanilor pentru a-l înlocui pe Coutinho. Fotbalistul lui PSV joacă foarte bine în sistemul gândit de Barcelona, are viteză, tehnică şi gol. În plus s-a declarat deja un mare fan al grupării de pe Nou Camp, iar presa mexicană îl aseamănă cu Leo Messi.

Hirving Lozano, în vârstă de 23 de ani, este unul dintre cele mai mari produse de export ale Mexicului. Legitimat la PSV Eindhoven din iunie 2017, micuţul jucător de bandă stânga a avut pur şi simplu o explozie de formă după Campionatul Mondial din Rusia. Acolo a fost cel care a marcat singurul gol al meciului Mexic - Germania, care s-a dovedit a fi decisiv în eliminarea fostei campioane mondiale încă din grupe. 

Preţul său nu ar depăşi 50 de milioane de euro, iar alternativa catalanilor este chiar mai ieftină! Şi vine tot din Mexic. Este vorba despre Diego Lainez de la Betis Sevilla, un alt jucător pe care jurnaliştii (spanioli de această dată) l-au asemănat cu Leo Messi.

Revenind la Lozano, principala ţintă a Barcei pentru înlocuirea lui Coutinho, aripa în vârstă de 23 de ani are deja 40 de goluri pentru PSV Eindhoven în 74 de meciuri. În naţionala ţării sale a devenit deja un lider, marcând 9 goluri în 35 de selecţii. Este considerat în acest moment, unul dintre cei mai buni fotbalişti sub 23 de ani din lume!

  • 17 goluri şi 11 assist-uri are Lozano în acest sezon de Eredivisie
  • 35 de selecţii şi nouă goluri are în naţionala Mexicului
  • Opt milioane de euro a plătit PSV celor de la Pachuca în schimbului jucătorului

Afla mai multe despre: barcelonacoutinhohirving lozano 

viewscnt
Articole similare