Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îşi asigură noua generaţie. Riqui Puig semnează un nou contract pe Camp Nou, deşi n-a jucat niciun minut cu Koeman antrenor

Barcelona îşi asigură noua generaţie. Riqui Puig semnează un nou contract pe Camp Nou, deşi n-a jucat niciun minut cu Koeman antrenor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să-şi asigure viitorul şi are de gând să activeze o clauză din contractul lui Riqui Puig (21 de ani), unul dintre cei mai talentaţi puştiu lansaţi de La Masia, celebra academia a catalanilor, în ultimii ani. Această clauză în permite Barcelonei să adauge încă doi ani la perioada contractului semnat de mijlocaşul central.

Riqui Puig e unul dintre puştii care au ieşit recent de pe băncile La Masia, care a arătat un potenţial imens în minutele pe care le-a prins sub comanda lui Ernesto Valverde şi Quique Setien. Deşi s-a spus că acesta nu intră în planurile lui Ronald Koeman, noul antrenor de pe Camp Nou, se pare că lucrurile stau altfel.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, pe contul său de Twitter, că şefii Barcelonei au de gând să activeze o clauză de din contractul lui Riqui Puig, conform căreia înţelegerea actuală - care expiră în vara lui 2021 -, să fie prelungită pentru încă doi ani. Prestaţiile pe care Puig le-a avut în minutele pe care le-a prins pe teren, dar şi potenţialul uriaş, i-au făcut pe conducătorii de pe Camp Nou să ia această decizie, deşi Koeman nu l-a folosit deloc pe Puig în noul sezon.

La rândul său, Puig e gata să accepte această propunere deoarece e foarte fericit la clubul care l-a crescut şi vrea să se impună.



Riqui Puig a strâns 770 de minute în 15 meciuri din toate competiţiile la echipa mare a FC Barcelona, timp în care şi-a trecut în cont trei pase de gol.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Riqui Puig în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: riqui puigfc barcelonacontract 

viewscnt
Articole similare