Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona lucrează pentru viitor. După Ter Stegen, încă un om de bază se pregăteşte să semneze un nou contract!

Barcelona lucrează pentru viitor. După Ter Stegen, încă un om de bază se pregăteşte să semneze un nou contract!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona lucrează la prelungirea contractului încă unui titular din echipă, după portarul Marc-Andre ter Stegen (28 de ani). Este vorba despre fundaşul central Clement Lenglet (25 de ani), apărătorul francez fiind unul dintre cei pe care şefii clubului îi percep drept jucători de mare viitor şi vor să-şi asigure serviciile sale.

În birourile de pe Camp Nou se lucrează intens la asigurarea viitorului Barcelonei. Şefii au bătut palma cu Marc-Andre ter Stegen pentru un nou contract, iar următorul jucător de pe listă e Clement Lenglet. Fundaşul şi conducerea clubului au început deja negocierile, iar şefii vor să închidă un nou acord cu Lenglet până la plecarea lui Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului, care e pe final de mandat.

Clement Lenglet mai are contract cu FC Barcelona până în 2023, în mod normal, dar Barcelona vrea să-l facă să semneze o nouă înţelegere valabilă, cel mai probabil, până în 2025. În ultimii doi ani, Clement Lenglet a devenit unul dintre titularii echipei, fără de care antrenorii n-au început primul 11.

De la transferul său pe Camp Nou, Clement Lenglet a strâns 88 de meciuri, pentru FC Barcelona, şase goluri şi două pase de gol în toate competiţiile în care clubul a fost angrenat. Dezvoltarea lui Lenglet pe Camp Nou se reflectă şi în cota de piaţă a jucătorului, care costă, la doar doi ani după ce a semnat cu Barcelona, 50 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

  • 2 - două trofee a cucerit Clement Lenglet cu FC Barcelona, titlul şi Supercupa Spaniei în 2019

Afla mai multe despre: clement lengletbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare