Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - PSG, cap de afiş în optimile Champions League. În urmă cu 4 ani, Barcelona a eliminat-o pe PSG după o dublă istorică

Barcelona - PSG, cap de afiş în optimile Champions League. În urmă cu 4 ani, Barcelona a eliminat-o pe PSG după o dublă istorică

Fotbal

Comentarii

Meciul de acum 4 ani din optimile Champions League dintre Barcelona şi PSG va rămâne în istorie prin modul în care formaţia din La Liga a obţinut calificarea.

Înfrângerea din ultimul meci în grupe pentru Barcelona, 0-3 acasă cu Juventus îi costă scump pe spanioli. Adversara din optimi este PSG. Francezii au câştigat grupa în ultima etapă după victoria, 5-1, acasă cu Istanbul Basaksehir. Pentru Barcelona era de ajuns un egal şi chiar o înfrângere cu 2-0, însă Juventus s-a răzbunat pentru eşecul din tur şi a câştigat pe Nou Camp cu 3-0.

Meciul de acum 4 ani din optimile Champions League dintre Barcelona şi PSG va rămâne în istorie prin modul în care formaţia din La Liga a obţinut calificarea. După o înfrângere cu 4-0 la Paris în meciul tur, Barcelona avea nevoie de o minune pe teren propriu la retur. Gazdele au început bine meciul, iar la pauză conduceau cu 2-0 şi mai aveau nevoie de încă două goluri în repriza secundă pentru a trimite partida în prelungiri. Messi a făcut 3-0 în debut de repriză secundă, însă după 10 minute, Cavani înscrie pentru PSG şi totul părea năruit. Au venit însă 3 goluri în minutele 88, 91 şi 95 iar Barcelona a reuşit una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria competiţiei. Neymar a marcat pentru Barcelona în minutele 88 şi 91.

Optimile Ligii Campionilor din acest an vor avea loc între 16-24 februarie şi 9-17 martie. Pe 19 martie are loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: barcelonapsg 

viewscnt
Articole similare