Experiențe împreună.
You are here:

Barcelona - PSG, cap de afiş în optimile Champions League. În urmă cu 4 ani, Barcelona a eliminat-o pe PSG după o dublă istorică

Barcelona - PSG, cap de afiş în optimile Champions League. În urmă cu 4 ani, Barcelona a eliminat-o pe PSG după o dublă istorică

Fotbal

Comentarii

Meciul de acum 4 ani din optimile Champions League dintre Barcelona şi PSG va rămâne în istorie prin modul în care formaţia din La Liga a obţinut calificarea.

Înfrângerea din ultimul meci în grupe pentru Barcelona, 0-3 acasă cu Juventus îi costă scump pe spanioli. Adversara din optimi este PSG. Francezii au câştigat grupa în ultima etapă după victoria, 5-1, acasă cu Istanbul Basaksehir. Pentru Barcelona era de ajuns un egal şi chiar o înfrângere cu 2-0, însă Juventus s-a răzbunat pentru eşecul din tur şi a câştigat pe Nou Camp cu 3-0.

Meciul de acum 4 ani din optimile Champions League dintre Barcelona şi PSG va rămâne în istorie prin modul în care formaţia din La Liga a obţinut calificarea. După o înfrângere cu 4-0 la Paris în meciul tur, Barcelona avea nevoie de o minune pe teren propriu la retur. Gazdele au început bine meciul, iar la pauză conduceau cu 2-0 şi mai aveau nevoie de încă două goluri în repriza secundă pentru a trimite partida în prelungiri. Messi a făcut 3-0 în debut de repriză secundă, însă după 10 minute, Cavani înscrie pentru PSG şi totul părea năruit. Au venit însă 3 goluri în minutele 88, 91 şi 95 iar Barcelona a reuşit una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria competiţiei. Neymar a marcat pentru Barcelona în minutele 88 şi 91.

Optimile Ligii Campionilor din acest an vor avea loc între 16-24 februarie şi 9-17 martie. Pe 19 martie are loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală.

Articol postat de ANDREI BADEA

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...