Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona rupe contractul unui fotbalist! Situaţia incredibilă prin care trece jucătorul

Barcelona rupe contractul unui fotbalist! Situaţia incredibilă prin care trece jucătorul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îl dă afară pe Alex Collado (22 de ani). Fotbalistul crescut în La Masia nu poate fi utilizat nici la prima echipă, nici la Barcelona B, astfel că va fi lăsat să plece.

Barcelona rupe contractul unui fotbalist! Situaţia incredibilă prin care trece jucătorul

Alex Collado va pleca de la Barcelona liber de contract. Fostul căpitan al Barcelonei B va fi dat afară de la club, după ce nu a putut fi înregistrat în niciuna dintre echipele catalanilor pentru noul sezon. Jurnalistul Melvin Pastore este cel care anunţă decizia luată de Joan Laporta şi conducerea clubului.

Collado a crescut în La Masia şi a trecut pe la toate grupele de juniori ale Barcelonei, iar la echipa mare a strâns 89 de minute în două partide.

Collado a ratat un transfer în ultima zi de mercato şi a rămas pe drumuri

Barcelona a cedat jucători precum Emerson, Rey Manaj, Griezmann sau Ilaix Moriba în ultima zi de mercato, dar unul dintre fotbaliştii trecuţi pe lista de transferuri nu a reuşit să părăsească echipa şi a rămas pe din afară. Alex Collado, unul dintre puştii din La Masia, a fost anunţat de Ronald Koeman că nu intră în planurile sale, astfel că a început să-şi caute echipă, prin intermediul agentului. A fost dorit în Belgia, dar şi în Anglia, de Sheffield United, însă în cele din urmă a rămas pe loc, la Barcelona, după ce perioadă de mercato s-a încheiat.

Vestea proastă pentru jucător, susţine jurnalista Maria Garridos, este că în acest moment Alex Collado nu e înregistrat nici la prima echipă a Barcelonei, nici la la echipa secundă a catalanilor. Astfel, fotbalistul nu are unde să joace, pentru moment, dar e de aşteptat să fie trecut din nou pe lista echipei B, unde a jucat şi în ultimul sezon.

Afla mai multe despre: alex colladofc barcelonacontractplecare 

viewscnt
Articole similare