Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al Barcelonei a rămas pe din afară, după ce a ratat un transfer în ultimele ore de mercato. N-a fost înregistrat nici la prima echipă, nici la Barcelona B

Un fotbalist al Barcelonei a rămas pe din afară, după ce a ratat un transfer în ultimele ore de mercato. N-a fost înregistrat nici la prima echipă, nici la Barcelona B

FC Barcelona

Comentarii

Perioada de transferuri s-a încheiat, iar un fotbalist al Barcelonei a rămas pe din afară. Alex Collado (22 de ani) nu a fost înregistrat nici la echipa mare a catalanilor, nici la Barcelona B, după ce a fost la un pas să plece de pe Camp Nou în ultimele ore de mercato.

Un fotbalist al Barcelonei a rămas pe din afară. Nu a fost înregistrat nici la prima echipă, nici la Barcelona B

Barcelona a cedat jucători precum Emerson, Rey Manaj, Griezmann sau Ilaix Moriba în ultima zi de mercato, dar unul dintre fotbaliştii trecuţi pe lista de transferuri nu a reuşit să părăsească echipa şi a rămas pe din afară. Alex Collado, unul dintre puştii din La Masia, a fost anunţat de Ronald Koeman că nu intră în planurile sale, astfel că a început să-şi caute echipă, prin intermediul agentului.

A fost dorit în Belgia, dar şi în Anglia, de Sheffield United, însă în cele din urmă a rămas pe loc, la Barcelona, după ce perioadă de mercato s-a încheiat.

Vestea proastă pentru jucător, susţine jurnalista Maria Garridos, este că în acest moment Alex Collado nu e înregistrat nici la prima echipă a Barcelonei, nici la la echipa secundă a catalanilor. Astfel, fotbalistul nu are unde să joace, pentru moment, dar e de aşteptat să fie trecut din nou pe lista echipei B, unde a jucat şi în ultimul sezon.

Alex Collado a strâns 83 de meciuri, 18 goluri şi 11 pase de gol la FC Barcelona B, în timp ce pentru echipa mare a adunat 89 de minute în două partide.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Alex Collado în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alex colladobarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare