Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona s-a reorientat. Ce atacant vor să transfere catalanii, după ce varianta Morata a picat

Barcelona s-a reorientat. Ce atacant vor să transfere catalanii, după ce varianta Morata a picat

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a reorientat spre alt atacant, după ce transferul lui Alvaro Morata a devenit, practic, imposibil de realizat.

Barcelona s-a reorientat. Ce atacant vor să transfere catalanii, după ce varianta Morata a picat

Xavi (42 de ani), antrenorul Barcelonei, a solicitat conducerii transferul unui atacant central pentru că a rămas doar cu varianta Luuk de Jong, având în vedere că Braithwaite e în proces de recuperare după o accidentare gravă. Alvaro Morata a fost candidatul ideal pentru Xavi, însă transferul său a devenit extrem de complicat, astfel că şefii de pe Camp Nou s-au reorientat.

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona a demarat deja discuţii cu Arsenal pentru împrumutul lui Pierrre-Emerick Aubameyang (32 de ani), care a fost până nu demult căpitanul "tunarilor". Situaţia tensionată dintre atacant şi Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, ar putea face posibil împrumutul său pe Camp Nou.

Barcelona vrea un împrumut pe şase luni pentru Aubameyang, dar are concurenţă. Juventus îl vrea şi ea pe atacantul gabonez, tot sub formă de împrumut.

"Operaţiunea Aubameyang" depinde, însă, de soarta lui Ousmane Dembele (24 de ani) la FC Barcelona. Francezul nu-şi prelungeşte contractul şi e aşteptat să plece până la finalul lunii de pe Camp Nou, pentru ca Barcelona să nu-l piardă gratis în vară. Totuşi, dacă acesta nu va pleca, atunci sosirea lui Aubameyang devine imposibilă pentru că nu există loc în masa salarială a catalanilor.

Pierre-Emerick Aubameyang a marcat şapte goluri şi a livrat două pase de gol în 15 partide jucate în acest sezon pentru Arsenal.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Pierre-Emerick Aubameyang în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermakrt.com

Afla mai multe despre: barcelonaaubameyangtransferimprumutcamp nou 

viewscnt
Articole similare