Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona s-a săturat de Umtiti. Decizia radicală luată de oficialii clubului catalan

Barcelona s-a săturat de Umtiti. Decizia radicală luată de oficialii clubului catalan

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona i-ar putea rezilia unilateral contractul lui Samuel Umtiti, fiind nemulţumit de atitudinea fundaşului francez, scrie ziarul spaniol Sport.

Barcelona şi-a pierdut răbdarea cu Umtiti şi nu exclude să-i rezilieze unilateral contractul fundaşului francez, dacă acesta nu va accepta zilele viitoare una din ofertele pe care le are de la echipe din Ligue 1. Barca a procedat deja astfel cu Matheus Fernandes.

Umtiti, care a fost folosit puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, a primit minute de joc în primele două amicale ale verii, însă nu a avut evoluţii bune şi clubul l-a anunţat că nu va mai conta pe serviciile sale. Umititi nu vrea însă să plece de la FC Barcelona, iar gruparea catalană ar putea fi nevoită să-i rezilieze unilateral contractul.

Campion mondial cu naţionala Franţei în 2018, Umtiti a venit în 2016 la Barcelona, unde în primele două sezoane a fost un jucător important, însă, din cauza accidentărilor, fundaşul central şi-a pierdut locul în echipa de start a catalanilor.

Afla mai multe despre: umtitibarcelona 

viewscnt
Articole similare