Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Ousmane Dembele, mişcare de ultim moment! Anunţ surpriză despre viitorul francezului

Barcelona şi Ousmane Dembele, mişcare de ultim moment! Anunţ surpriză despre viitorul francezului

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a contactat pe agentul lui Ousmane Dembele (24 de ani), Moussa Sissoko, şi a cerut o întâlnire pentru încă o discuţie despre posibilitatea prelungirii contractului fotbalistului francez. Xavi (41 de ani) este foarte încântat de Ousmane Dembele la antrenamente şi la meciuri.

Barcelona şi Ousmane Dembele, mişcare de ultim moment! Anunţ surpriză despre viitorul francezului

În decembrie 2021, Barcelona şi Ousmane Dembele păreau foarte departe de a ajunge la un consens în ceea ce priveşte prelungirea contractului. După venirea lui Xavi ca antrenor şi ultimele rezultate, dar mai ales jocul şi modul în care decurg lucrurile la antrenamente, "ceva se schimbă", scrie presa din Spania.

Jurnalistul Alfred Martinez scrie că Barcelona l-a contactat, marţi, pe agentul lui Ousmane Dembele - Moussa Sissoko. Şefii catalanii i-au dat telefon acestuia şi l-au chemat la o întâlnire în următoarele zile, în vederea posibilităţii prelungirii contractului fotbalistului francez.

Potrivit sursei citate, există deschidere pentru negocieri de ambele părţi, iar Xavi este încântat de felul în care se pregăteşte Ousmane Dembele şi cum arată acesta la meciuri. La rândul său, Ousmane Dembele insistă că vrea să rămână la FC Barcelona, potrivit lui Fernando Polo de la Mundo Deportivo.

În discuţiile pe care Ousmane Dembele le are cu colegii din vestiar, francezul insistă că-şi doreşte să continue pe Camp Nou şi din vară încolo. Totuşi, este vorba despre bani. Pentru ca părţile să ajungă la o înţelegere şi Dembele să "dea cu pixul", trebuie respectate limitele salariale de care Barcelona depinde pentru a nu avea probleme financiare.

După venirea lui Xavi, Ousmane Dembele pur şi simplu a "explodat". A marcat o singură dată, dar a oferit nu mai puţin de 9 pase de gol în 755 de minute jucate în 12 partide de LaLiga.

  • LaLiga se vede în direct pe canalele Orange Sport!

Afla mai multe despre: ousmane dembelebarcelonacontractnegocierimoussa sissoko 

viewscnt
Articole similare