Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona ştie preţul următorului fotbalist dorit de Xavi. Cât trebuie să achite catalanii

Barcelona ştie preţul următorului fotbalist dorit de Xavi. Cât trebuie să achite catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îl vrea pe Matthijs de Ligt (22 de ani) de la Juventus şi a aflat preţul pe care trebuie să-l achite pentru a obţine serviciile fundaşului central. Olandezul poate ajunge pe Camp Nou pentru o sumă cuprinsă între 60 şi 85 de milioane de euro, stabilită de "Bătrâna Doamnă".

Barcelona ştie preţul următorului fotbalist dorit de Xavi. Cât trebuie să achite catalanii

Xavi l-a dorit pe Ferran Torres şi Joan Laporta i-a îndeplinit dorinţa antrenorului, iar acum tehnicianul are alt jucător pe listă. Catalanii trebuie să-şi întărească defensiva şi are nevoie de un fundaş central puternic, iar primul nume de pe listă e Matthijs de Ligt, crescut la Ajax, acum la Juventus.

Barcelona l-a vrut pe De Ligt şi în vara lui 2019, dar preşedintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, nu s-a înţeles cu agentul Mino Raiola pentru transfer. Acum, odată cu interesul Barcelonei, catalanii au aflat şi preţul pentru care Juventus e gata să-l cedeze pe De Ligt. Repubblica scrie că Barcelona trebuie să achite o sumă între 60 şi 85 de milioane de euro pentru a obţine serviciile sale.

Juventus a plătit 75 de milioane de euro pentru a-l lua pe De Ligt de la Ajax în 2019, iar Barcelona se poate folosi de relaţia bună ditnre Joan Laporta, preşedintele catalan, şi Mino Raiola - agentul lui De Ligt, pentru a obţinute transferul apărătorului batav.

Matthijs de Ligt vrea să plece de la Juventus şi a jucat în acest sezon 20 de meciuri în toate competiţiile pentru "Bătrâna Doamnă", marcând un gol.

Afla mai multe despre: de ligtbarcelonatransferpret 

viewscnt
Articole similare