Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, transfer la pachet de la PSG! Neymar şi un alt fotbalist al francezilor sosesc pe Camp Nou: jucătorul vine liber de contract

Barcelona, transfer la pachet de la PSG! Neymar şi un alt fotbalist al francezilor sosesc pe Camp Nou: jucătorul vine liber de contract

FC Barcelona

Comentarii

Conducătorii Barcelonei caută un concurent pe post pentru Jordi Alba (31 de ani). Şefii sunt nemulţumiţi de randamentul dat de Junior Firpo (23 de ani), fotbalist de naţionala Spaniei, şi au deja o variantă de înlocuire pentru acesta. Layvin Kurzawa (27 de ani) de la PSG este pe lista catalanilor, apărătorul care rămâne liber de contract în vară.

Barcelona vrea să-şi reînoiască linia defensivă în următoarea perioadă de transferuri şi vrea să scape de Firpo şi Samuel Umtiti, pentru care au şi înlocuitori. Tanguy Kouassi (17 ani, PSG) şi Dayot Upamecano (22 de ani, RB Leipzig) sunt variantele pentru centrul defensivei, iar Layvin Kurzawa e varianta pentru partea stângă a apărării. Kurzawa e în ultimele luni de contract cu PSG şi va rămâne liber în vară, iar catalanii au pe masă varianta de a-l transfera pe francez, scrie Sport, ziar apropiat de clubul catalan.

Kurwaza nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu PSG şi a fost oferit celor de la FC Barcelona de către agentul său. Venirile depind foarte mult de plecările care o să aibă loc pe Camp Nou în vară. Fundaşul central a fost oferit celor de la FC Barcelona înainte de izbucnirea crizei de Coronavirus în Europa, deoarece lucrează cu o companie care a relaţii foarte bune cu formaţia catalană.

Totuşi, se pare că Barcelona are concurenţă în încercarea de a-l semna pe Layvin Kurzawa, fundaşul care rămâne liber de contract. Liverpool e şi ea interesată de aducerea francezului. Jurgen Klopp vrea un concurent pe post pentru Andrew Robertson. De asemenea, sursa citată scrie că Arsenal, Inter sau Napoli sunt şi ele interesate. PSG a încercat să-l vândă pe Kurzawa în ianuarie, dar fotbalistul a preferat să aştepte şi să semneze liber de contract în vară.



Layvin Kurzawa a jucat 23 meciuri în acest sezon la PSG, în toate competiţiile, a marcat o dată şi a livrat două pase de gol. La PSG, titular pe postul de fundaş stânga e spaniolul Juan Bernat, fostul fundaş de la Valencia şi Bayern Munchen. PSG l-a transferat pe Kurzawa în 2015, de la AS Monaco.

De la PSG, FC Barcelona vrea să-l transfere în vară şi pe Neymar, brazilianul al cărui transfer a fost ratat în vara trecută, în ultimele ore de mercato.

15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Layvin Kurzawa, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fc barcelonaneymarkurzawapsgtransfer 

viewscnt
Articole similare