Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru sare în apărarea jucătorului criticat de Gigi Becali: ”Aşa am păţit şi eu contra lui Maldini!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru sare în apărarea jucătorului criticat de Gigi Becali: ”Aşa am păţit şi eu contra lui Maldini!” | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Octavian Popescu (21 de ani) a făcut o nouă partidă modestă, de data aceasta împotriva Farului, în partida câştigată de FCSB cu 1-0.

Văzut drept o mare speranţă a fotbalului românesc în urmă cu doi ani, Tavi Popescu nu a reuşit să îşi menţină forma bună, iar în acest sezon a fost doar o umbră a fotbalistului pe care Gigi Becali visa să ia milioane bune în urmă cu nu foarte mult timp.

Cât de mult îl afectează schimbarea de poziţie pe Tavi Popescu?

În urmă cu două sezoane, Octavian Popescu s-a făcut remarcat prin evoluţiile sale de pe flancul stâng al atacului roş-albastru. Stagiunea  2021-2022 a fost fabuloasă pentru Tavi, cu două zece goluri şi două pase decisive.

Basarab Panduru, invitat în studioul Orange Sport, a susţinut că declinul lui Tavi Popescu poate fi pus şi pe schimbarea de poziţie, acesta fiind mutat constant pe flancul drept, sau pe poziţia de inter.

Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” a adus în discuţie o partidă amicală, disputată în 1988, între Steaua şi AC Milan, când l-a avut adversar direct pe Paolo Maldini, poate cel mai mare fundaş din istoria fotbalului mondial.

”Am mai vorbit şi de Tavi Popescu. Şi acolo este aceeaşi discuţie. ”Trebuie să joci!” Cum adică? Eşti Mbappe să joci pe toate poziţiile astea? Dacă tu ai calitate de număr 10, ce să cauţi în banda dreaptă?

Eu cât am jucat în centru am fost cel mai bun, când m-ai pus în dreapta... Când l-am văzut pe Maldini prin dreapta pe acolo am spus: <<Ce mă fac frate? Cum trec eu de ăsta? Mă prinde pe oriunde mă duc. Să îl driblez, pe unde să îl driblez?>> Mă întrebam ce căutam eu aici.

M-am dus în stânga, pe unde centrez eu în stânga?”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduruorange sporttavi popescu 

viewscnt
Articole similare