Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul pirotehniei pe stadioanele din România! Jandarmii au depistat o groapă cu materiale interzise în incinta unui stadion. La ce meci urmau să fie folosite

Continuă scandalul pirotehniei pe stadioanele din România! Jandarmii au depistat o groapă cu materiale interzise în incinta unui stadion. La ce meci urmau să fie folositegalerie foto

Liga 2

Comentarii

Materiale pirotehnice interzise ascunse într-o groapă în incinta stadionulu au fost descoperite de jandarmerie la meciul din sferturile Cupa României, dintre Corvinul 1921 Hunedoara şi CFR 1907 Cluj.

În jurul orei 15:00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că n grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, strobscoape)

Meciul are loc de la ora 19.30.

Afla mai multe despre: cfrcorvinulliga 2 

viewscnt
Articole similare