Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte revine! Preşedintele i-a acceptat toate condiţiile şi îi pregăteşte un buget ameţitor. Negocierile sunt aproape de final

Antonio Conte revine! Preşedintele i-a acceptat toate condiţiile şi îi pregăteşte un buget ameţitor. Negocierile sunt aproape de final

Serie A

Comentarii

Antonio Conte ar putea reveni în antrenorat după ce experimentatul tehnician italian a stat pe tuşă aproape un an.

Napoli a câştigat la pas Serie A în sezonul trecut şi a pus capăt unei secete de 32 de ani în care formaţia din sudul Italiei nu mai cucerise niciun scudetto. Situaţia s-a schimbat dramatic odată cu startul stagiunii actuale.

Preşedintele Aurelio De Laurentiis nu a reuşit să îl convingă pe Luciano Spaletti să rămână la Napoli, iar echipa are un sezon catastrofal, eliminată din cupele europene şi cu şanse minime la locurile de UEFA Champions League.

Preşedintele campioanei este disperat să îl aducă pe Conte la echipă: contract uriaş şi un buget ameţitor

Deşi De Laurentiis l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Francesco Calzona în urmă cu doar o lună şi jumătate, şansele ca acesta să continue şi din sezonul următor sunt infime.

Omul cu banii de la Napoli se pregăteşte să îl aducă pe Stadio Maradona pe Antonio Conte, tehnician pe care l-a contactat de mai multe ori de-a lungul sezonului, ultima dată în februarie, după demiterea lui Walter Mazzari.

Gazzetta dello Sport susţine că De Laurentiis i-a propus deja un ”mega-contract” lui Antonio Conte şi un buget de 100.000.000 de euro pentru transferurile din vară, buget asigurat de banii ce vor fi încasaţi în urma transferului lui Victor Osimhen.

Dorinţa lui De Laurentiis de a-l semna pe Conte este atât de mare, încât acesta i-a acceptat salariul uriaş cerut de tehnician, astfel că şansele ca Antonio să se mute din vară în Campania sunt foarte mari.

Deşi s-a zvonit că AC Milan ar fi, de asemenea intersată de Conte, Napoli este în pole position datorită relaţiei dintre antrenor şi preşedintele De Laurentiis.

 

Afla mai multe despre: antoio conteserie anapolide laurentiis 

viewscnt
Articole similare