Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Brăila vor fi reaudiaţi. De data asta cu interpret autorizat de Ministerul Justiţiei

Baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Brăila vor fi reaudiaţi. De data asta cu interpret autorizat de Ministerul Justiţiei

Baschet

Comentarii

Au trecut patru zile de la atacul sângeros comis de o bandă de interlopi asupra sportivilor Darrel Bowie şi Joseph McClain, legitimaţi la Cuza Sport, dar ancheta trenează.

"Joseph McClain, Shaquille Johnson şi Joshua Keyes vor fi reaudiaţi de procurori cu interpret de limba engleză autorizat de Ministerul Justiţiei. Darrel Bowie, internat la Bucureşti, nu a fost audiat încă", a dezvăluit pentru Libertatea avocatul sportivilor, Bogdan Botea. "Ei au dat declaraţii prin intermediul meu şi al antrenorului. Procurorul de caz punea întrebările în română, iar noi le traduceam. Procurorul înţelege limba engleza, dar nu vorbeşte", a adăugat avocatul părţii vătămate.

Bogdan Botea a solicitat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să preia cazul: "Procurorul de caz Mircea Ciutac este un bun profesionist, dar trăieşte în Brăila şi are familie. Vrem să-i dăm o mână de ajutor, prin preluarea dosarului de către Parchetul General din Bucureşti. Au mai fost cazuri. Avocaţii suspectului nu sunt de acord. Un om obişnuit nu făcea o astfel de faptă dacă ştia că e pedepsit".

 
 

 

Afla mai multe despre: baschetindicdentaudieriparchet 

viewscnt
Articole similare