Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie la derby-ul Porto Alegre - Gremio. Gestul provocator care a pornit o adevărată nebunie în Brazilia | VIDEO

Bătaie la derby-ul Porto Alegre - Gremio. Gestul provocator care a pornit o adevărată nebunie în Brazilia | VIDEO
Comentarii

Scene reprobabile la derby-ul Internacional Porto Alegre - Gremio, din Brazilia. Meciul l-a câştigat Internacional, cu 1-0, iar la final s-a pornit o bătaie generală între jucătorii echipelor. Totul după un gest provocator al celor de la Porto Alegre, care au râs de rivală care se află într-o situaţie grea în clasament.

Bătaie la derby-ul Porto Alegre - Gremio. Gestul provocator care a pornit o adevărată nebunie în Brazilia

Etapa a 30-a din campionatul Braziliei a adus derby-ul Internacional Porto Alegre - Gremio, câştigat de gazde cu 1-0, după un gol marcat de Taison. Finalul partidei a adus scene reprobabile după un gest provocat făcut de jucătorii lui Internacional.

Ca să râdă de rivala Gremio, care se află într-o situaţie grea în clasament şi va retrograda, jucătorii lui Porto Alegre au luat de pe margine cartoane în formă de sicrie, pe care scria Serie B şi 21 de zile, câte mai sunt până când Gremio va cădea în divizia secundă braziliană pentru prima dată din 2004 încoace.

Gestul provocator i-a enervat pe jucătorii lui Gremio, care au sărit la bătaie. S-a creat o adevărată nebunie pe teren, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru calmarea spiritelor.

Afla mai multe despre: internacionalgremiobataievideogestprovocare 

viewscnt
Articole similare