Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a coborât cu picioarele pe pământ. Înfrângere dură pentru supercampioana Europei cu Hoffenheim, prima din decembrie 2019 încoace!

Bayern a coborât cu picioarele pe pământ. Înfrângere dură pentru supercampioana Europei cu Hoffenheim, prima din decembrie 2019 încoace!

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen nu e chiar atât de extraterestră. Echipa lui Hansi Flick a suferit o înfrângere grea în Bundesliga, 1-4 cu Hoffenheim în deplasare, în etapa a doua din noul sezon. Bayern a câştigat cu 8-0 în prima etapă, contra lui Schalke 04, pe teren propriu.

După victoria entuziasmantă cu Schalke şi succesul din Supercupa Europei, Bayern Munchen a suferit prima înfrângere în noul sezon de Bundesliga. Şi nu una oarecare, ci una la diferenţă mare de scor. Hoffenheim a câştigat cu 4-1, acasă, contra supercampioanei Europei.

Bicakcic (16), Dabbur (24), Kramaric (77, 90+2 - penalty), respectiv Kimmich (36) au marcat golurile partidei.

Prima înfrângere în Bundesliga după aproape un an

Bayern Munchen a devenit o super echipă după instalarea lui Hansi Flick pe bancă şi a câştigat tot ce se putea câştiga, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Nemţii n-au mai pierdut în Bundesliga din decembrie 2019. Mai exact, pe 7 decembrie 2019, Bayern Munchen era învinsă de Borussia Moenchengladbach cu 2-1, tot în deplasare. De atunci, elevii lui Hansi Flick nu au mai ieşit de pe gazon înfrânţi, în campionatul intern.

Afla mai multe despre: bayerninfrangerebundesligahoffenheim 

viewscnt
Articole similare