Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a început să-i caute înlocuitor lui Robert Lewandowski! Unde ajunge polonezul

Bayern a început să-i caute înlocuitor lui Robert Lewandowski! Unde ajunge polonezul

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski este foarte decis în privinţa transferului său la Real Madrid, iar Bayern caută deja un înlocuitor pentru starul polonez. Atacantul deja i-a spus lui Karl Heinz Rummenigge, directorul general a lui Bayern, că va face tot ce e posibil ca dorinţa lui să devină realitate.

Timo Werner este principalul favorit, dar Bayern nu se grăbeşte pentru această mutare, mai ales că sunt şanse ca din sezonul viitor să preia echipa Mauricio Pochettino. Odată cu venirea italianului pe bancă tehnică, Harry Kane ar putea fi de asemenea o soluţie.

Conform Marca, atacantul polonez consideră că perioada petrecută la Bayern se apropie de sfârşit, iar obiectivul lui principal este să îmbrace tricoul Realului.

Din Munchen, mai multe voci au zis că Bayern nu l-ar lăsa pe Lewandowski să plece şi se aşteaptă să îşi respecte contractul până la final, 30 iunie 2021.



Relaţia dintre Bayern şi Real s-a îmbunătăţit după confruntarea celor două din sferturile de finală ale Ligii Campionilor din sezonul trecut.

Plecarea lui James Rodriguez la Bayern a dus la fondarea unor negocieri, care până atunci păreau imposibile de realizat. Acum, istoria se repetă şi este rândul celor de la Real Madrid să realizeze o mutare importantă.
 

Afla mai multe despre: lewandowskireal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare