Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a pus ţinta pe un transfer uriaş pentru vara lui 2021! Campioana Germaniei aduce un super fotbalist, căruia îi plăteşte clauza de reziliere

Bayern a pus ţinta pe un transfer uriaş pentru vara lui 2021! Campioana Germaniei aduce un super fotbalist, căruia îi plăteşte clauza de reziliere

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen are în plan un transfer de răsunet pentru perioada de mercato din vara lui 2021. Dayot Upamecano (22 de ani), fundaşul lui RB Leipzig, e marea ţintă a campioanei Germaniei, care vrea să-şi întărească defensiva.

Bayern e gata să-i plătească clauza de reziliere lui Dayot Upamecano, o sumă undeva în jurul a 60 de milioane de euro, o sumă accetabilă având în vedere potenţialul uriaş de care dă dovadă fundaşul francez. Dar Bayern nu e singură în cursa pentru transferul lui Upamecano. Liverpool şi Chlelsea sunt şi ele interesate de transferul lui Upamecano.

Prin transferul lui Upamecano, Bayern vrea să îl înlocuiască pe Jerome Boateng, fundaşul căruia îi expiră contractul şi negocierile pentru prelungire sunt departe de o înţelegere.

Manchester United şi PSG l-au dorit şi ele pe Dayot Upamecano, însă interesul celor două echipe cu putere financiară uriaşă s-a disipat.



Upamecano e om de bază în echipa lui RB Leipzig, pentru care a strâns 26 de meciuri în acest sezon şi a marcat o dată, având în cont şi o pasă decisivă.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dayot Upamecano în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: upamecanobayerntransfer 

viewscnt
Articole similare