Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern - Heidenheim 5-4. Meci spectaculos şi calificare cu emoţii pentru bavarezi în Cupa Germaniei

Bayern - Heidenheim 5-4. Meci spectaculos şi calificare cu emoţii pentru bavarezi în Cupa Germaniei

Bundesliga

Comentarii

Bayern s-a calificat pentru al zecelea sezon consecutiv în semifinalele Cupei Germaniei, după un meci thriller cu Heidenheim.

Bavarezii câştigaseră ultimele 16 confruntări cu echipele din eşaloanele inferioare şi primiseră doar cinci goluri. Însă Heidenheim s-a dovedit a fi un adversar extrem de incomod şi a marcat de patru ori pe Allianz Arena. Ultima formaţie care reuşise această performanţă a fost Stuttgart, în luna mai a anului trecut.

Meciul a început aşa cum era de aşteptat, cu gol Bayern. Dar după reuşita lui Goretzka, Sule a fost eliminat în minutul 15, iar Heidemheim a prins curaj. Glatzel şi Schnatterer au întors scorul până la pauză. La reluare, a părut din nou că lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Muller, Lewandowski şi Ganbry au înscris în decurs de 12 minute. Micuţa echipă din eşalonul secund nu a cedat şi a reuşit să egaleze. Glatzel a făcut tripla. Golul izbăvitor a fost înscris de Lewandowski, din penalty. Polonezul a a ajuns la 33 de reuşite marcate în 38 de meciuri, în toate competiţiile.

Bayern s-a impus cu 5-4, în timp ce Heidenheim a trebuit să se mulţumească doar cu egalarea celei mai bune performanţe din istorie, sferturi de finală în Cupa Germaniei.


În pregătirea derby-ului pentru titlu din weekend, Bayern Munchen o întâlneşte pe modesta Heidenheim, locul 13 din 2. Bundesliga, iar Niko Kovac va trimite, cel mai probabil, a doua echipă, din moment ce trebuie să îşi odihnească titularii pentru derby-ul de pe Allianz Arena. 

În runda trecută, Heidenheim a eliminat-o, 3-0, pe Sandhausen, în timp ce Bayern a defilat, 5-0, cu Gladbach. Tot miercuri, dar de la ora 21:45, Schalke 04 o întâlneşte pe Werder Bremen, la Telekom Sport 4. 

Afla mai multe despre: bayern munchenhendeheimcupa germaniei 

viewscnt
Articole similare