Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern - Leipzig 3-3 în derby-ul zilei în Bundesliga. Muller a salvat-o pe campioana Germaniei de la înfrângere

Bayern - Leipzig 3-3 în derby-ul zilei în Bundesliga. Muller a salvat-o pe campioana Germaniei de la înfrângere

Fotbal

Comentarii

Dubla lui Muller o menţine pe Bayern pe primul loc în Bundesliga după un joc care putea fi câştigat de oricare dintre cele două formaţii.

Bayern Munchen, locul 1 cu 23 de puncte, întâlnea ocupanta locului 2, RB Leipzing, 21 de puncte.

Meciul a fost un adevărat spectacol, mai ales pentru publicul neutru. Nkunku a deschis scorul pentru Leipzig în minutul 19, care a reluat în poarta goală după ce l-a depăşit pe Neuer. În numai 4 minute, Bayern a întors rezultatul. Mai întâi Musiala egalează în minutul 30 după un şut excelent la colţul lung ca 4 minute mai târziu Muller înscrie pentru 2-1 după o pasă excelantă de la Coman. Doar 2 minute a condus Bayern pe tabelă pentru că Justin Kluivert înscrie primul său gol în Bundesliga şi le trimite pe cele două formaţii la cabine cu scroul de 2-2. Imediat după pauză, în minutul 48, Forsberg reia în plasă mingea venită de la Angelino. Muller reuşeste dubla cu un sfert de oră înainte de finalul partidei şi o menţine pe Bayern pe primul loc în Bundesliga după un joc care putea fi câştigat de oricare dintre cele două formaţii.

În Liga Campionilor, Bayern este deja calificată de pe primul loc în grupă după 4 victorii şi o remiză în timp ce Leipzig se află în cea mai echilibrată grupă şi depinde numai de ea dacă se califică sau nu mai departe. Leipzig face parte din grupa H, grupă unde primele 3 echipe sunt toate la egalitate de puncte cu o etapă înainte de final.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: bayernbundesliga 

viewscnt
Articole similare