Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a "furat" un fotbalist de la Paris Saint-Germain. Jucătorul va veni din postura de jucător liber de contract

Bayern Munchen a "furat" un fotbalist de la Paris Saint-Germain. Jucătorul va veni din postura de jucător liber de contract
Comentarii

Bayern Munchen a reuşit să dea o lovitură de viitor rivalilor din Franţa, Paris Saint-Germain, convingându-l pe Tanguy Kouassi să semneze. Anunţul a fost făcut vineri, de cotidianul neamţ Kicker.

Fundaşul central Tanguy Kouassi are doar 18 ani, este cotat la 11 milioane de euro şi era considerat cel mai promiţător fotbalist din curtea celor de la Paris Saint-Germain. Cu toate acestea, francezii nu au reuşit să-l convingă să continue la Paris, astfel că nemţii au profitat.

În actualul sezon, Kouassi a bifat şase prezenţe în prima echipă a lui Thomas Tuchel, însă nu a fost suficient. Şi-ar dorit să plece, iar Bayern Munchen i-a oferit cea mai bună variantă. 

Kouassi se alătură liste lungi de jucători descoperiţi şi crescuţi de PSG, de care formaţia s-a despărţit fără prea multe resentimente, în ultimii ani. Iată câteva nume importante: Moussa Diaby (Leverkusen), Christopher Nkunku (Leipzig), Stanley Nsoki (Nice),  Timothy Weah (Lille), Arthur Zagre (Monaco), Odsonne Edouard (Celtic), Yacine Adli (Bordeaux), Jonathan Ikone (Lille), Antoine Bernede (Salzburg), Kingsley Coman (Bayern) şi Dan-Axel Zagadou (Dortmund). 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare