Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern se transformă într-o MAŞINĂRIE de fotbal! Două superstaruri vin să completeze echipa stelară a nemţilor şi să domine Europa

Bayern se transformă într-o MAŞINĂRIE de fotbal! Două superstaruri vin să completeze echipa stelară a nemţilor şi să domine Europa

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen îşi face super echipă pentru sezonul viitor. Şefii bavarezilor au ochit două staruri pentru a compla o echipă stelară cu care să atace câştigarea Ligii Campionilor.

Cu antrenorul Hansi Flick devenit permanent din interimar, Bayern caută acum fotbalişti cu care să-şi întărească echipa şi aşa puternică. Presa din Germania a aflat cele două ţinte pe care le au şefii de pe Allianz Arena. Kai Havertz (20 de ani) de la Bayer Leverkusen şi Leroy Sane (24 de ani) de la Manchester City. Astfel, două staruri sunt aproape de venirea în Bavaria.

Bild scrie că Bayern a obţinut promisiunea lui Leroy Sane că acesta va veni la Bayern Munchen în vară. Sursa citată scrie că trupa campioană a Germaniei e gata să facă o ofertă de 75 de milioane de euro pentru puştiul-minune de la Bayer Leverkusen, Kai Havertz, un mijlocaş ofensiv de doar 20 de ani cu un potenţial de creştere extrem de mare.

Cu Havetz şi Sane, Bayern şi-ar completa echipa şi ar deveni super puternică. Havertz ar fi înlocuitorul lui Philippe Coutinho, pe care bavarezii nu vor să-l cumpere definitiv de la FC Barcelona, în timp ce Sane ar completa locul lăsat liber în banda stângă de pleacarea lui Franck Ribery.

Nemţii au şi publicat o formulă de echipă cu Havertz şi Sane în primul "11".

Bayern: Neuer - Pavard, Sule, L. Hernandez, Davies - Kimmich, Thiago - Gnabry, Havertz, Sane - Lewandowski

 

Afla mai multe despre: leroy sanekai havertztransferuribayern munchen 

viewscnt
Articole similare