Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern şi PSG se luptă pentru un jucător al Barcelonei. Numele surpriză care a stârnit interesul celor doi giganţi

Bayern şi PSG se luptă pentru un jucător al Barcelonei. Numele surpriză care a stârnit interesul celor doi giganţi

Bayern Munchen

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, fundaşul stânga brazilian Emerson a trezit interesul formaţiilor Bayern Munchen şi Paris Saint Germain.

Deşi este dorit înapoi pe Camp Nou, Emerson ar putea fi vândut de Barca la Bayern Munchen sau Paris Saint Germain.

Brazilianul care joacă acum la Betis a strânit interesul celor două mari formaţii din Germania şi Franţa, scrie Sky Sports. Barca ar urma să-l răscumpere de la Betis, cu scopul clar de a-l vinde pe o sumă mai mare la unul dintre cluburile interesate de serviciile fundaşului stânga brazilian.

Cum a ajuns Emerson la Barca

Fundaşul brazilian a fost titular în naţionala ţării sale la Campionatul Sud American U20. Imediat după ce competiţia s-a terminat el s-a alăturat formaţiei Betis Sevilla, după ce a fost cedat de noua sa echipă, FC Barcelona. Barca a plătit 6 milioane de euro pentru el, iar Betis Sevilla a acoperit cealălaltă parte a sumei. Astfel, catalanii se văd obligaţi acum să achite aceeaşi sumă andaluzilor pentru a-l avea la dispoziţie pe Emerson.

Catalanii l-au transferat pe Emerson la mare bătaie cu Arsenal şi Manchester United, dorinţa fotbalistului fiind decisivă. Potrivit acordului semnat de Barca cu cei de la Betis, jucătorul poate reveni pe Camp Nou în iunie, iar FC Barcelona va plăti o sumă de bani pentru a-l repatria. Totodată, Betis Sevilla va păstra un procent dintr-o viitoare vânzare a jucătorului.

Afla mai multe despre: emersonbayernbarcelona 

viewscnt
Articole similare