Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern vrea un fotbalist deţinut şi de Barcelona. Transferul cu care vrea să repare o greşeală făcută vara trecută

Bayern vrea un fotbalist deţinut şi de Barcelona. Transferul cu care vrea să repare o greşeală făcută vara trecută

Bayern Munchen

Comentarii

Emerson Royal (22 de ani), fotbalistul deţinut în coproprietate de Betis Sevilla şi FC Barcelona, a intrat pe lista de transferuri a lui Bayern Munchen.

Bayern îşi caută fundaşi dreapta după ce Sergino Dest (20 de ani) a ajuns la FC Barcelona în vara trecută, iar bavarezii ar putea transferat un jucător care aparţine şi de formaţia catalană. Brazilianul Emerson, care joacă la Betis, dar e deţinut şi de Barcelona, e un obiectiv pentru Bayern odată cu redeschiderea perioadei de mercato, în iunie.

Vara trecută, Barcelona şi Bayern s-au luptat pentru transferul lui Sergino Dest de la Ajax, iar fotbalistul a ales în cele din urmă formaţia de pe Camp Nou. Astfel, Bayern l-a tranferat pe Bouna Sarr (28 de ani) de la Olympique Marseillei, dar fundaşul francez nu e de nivelul scontat de campioana Germaniei.

Astfel, bavarezii îl au ca ţintă pe Emerson Royal, anunţă Bild, pentru transferul căruia va trebui să negocieze cu Barcelona. Catalanii ar fi dispuşi să-l cedeze pe Emerson pentru "o sumă considerabilă", conform presei din Spania, având în vedere că trebuie să achite celor de la Betis şase milioane pentru a-l cumpăra în totalitate pe Emerson.

Emerson a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Betis, timp în care a marcat de două ori şi a livrat patru pase de gol.

 

 

Afla mai multe despre: emerson royalbayerntransferbarcelonanegocieri 

viewscnt
Articole similare