Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a mai renunţat la trei jucători. FCSB i-a împrumutat la o altă echipă din Liga I

Becali a mai renunţat la trei jucători. FCSB i-a împrumutat la o altă echipă din Liga I

FCSB

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, FCSB a confirmat despărţirea de doi jucători. Filipe Teixeira şi Adrian Stoian sunt fotbaliştii care şi-au încheiat conturile cu vicecampioana României.

Pe lângă cei doi jucători, FCSB a mai renunţat la alţi trei, pe care i-a cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni. Deşi au efectuat pregătirea de vară alături de Bogdan Andone, în cantonamentul de la Braşov, Robert Ion, Cristian Dumitru şi Ovidiu Horşia 

"Se vor întoarce la noi. A fost chiar dorinţa lor, pentru a juca cât mai mult la Liga 1", a declarat Ilie Poenaru pentru prosport.ro.

 

FCSB împrumută pe bandă rulantă la Academica Clinceni

Cei trei jucători au evoluat pentru Academica Clinceni şi în sezonul trecut, când au reuşit promovarea alături de gruparea ilfoveană. După o scurtă perioadă petrecută la FCSB în această vară, cei trei vor reveni la Cliceni.

În sezonul trecut, FCSB a împrumutat nouă jucători la Academica Clinceni: Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horşia, Mihailov Mitrov, Ionuţ Dinu şi Salvatore Marrone.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare