Experiențe împreună.
You are here:

Becali începe asaltul pentru titlu şi grupele UCL! FCSB face transferuri tari în această iarnă! Cine sunt fotbaliştii doriţi de stelişti

Becali începe asaltul pentru titlu şi grupele UCL! FCSB face transferuri tari în această iarnă! Cine sunt fotbaliştii doriţi de stelişti

FCSB

Comentarii

FCSB nu a mai luat titlul de trei sezoane şi pare ”condamnată” să fie veşnica vicecampioană în Liga I. Pentru a schimba istoria din ultimii ani, Gigi Becali e hotărât să investească puternic în transferuri în această iarnă.

CFR Cluj a început să lege tot mai multe victorii, iar Universitatea Craiova pare să fi ajuns la maturitatea necesară pentru a duce până la capăt lupta la titlu. Tocmai din acest motiv, la FCSB s-a apăsat butonul de panică.

Jocul echipei lui Dică nu funcţionează, echipa a pierdut primul loc, iar titlul este din nou în pericol. Becali şi-a anunţat angajaţii că nu mai suportă un nou loc doi în Liga I, iar acum lucrează intens pentru a bifa transferuri importante în această iarnă.

DOI JUCĂTORI DE LA HAGI

Telekom Sport a aflat că Becali e hotărât să rezolve de urgenţă câte un transfer pe fiecare compartiment. Un portar, un fundaş, un mijlocaş central şi un vârf sunt oamenii care vor sosi încă din ianuarie. Atacantul şi mijlocaşul vin de la Hagi.

Drăguş şi Tudor Băluţă sunt oamenii pe care Becali vrea să-i ia încă de acum de la Viitorul. S-au purtat deja discuţii cu Hagi, iar Regele are o singură dilemă. Nu ar vrea să-şi cedeze doi oameni de bază înainte de a fi sigur că prinde playoff-ul. Rămâne doar ca Becali să ridice preţurile pentru cei doi jucători, iar suma totală ar putea ajunge chiar la 2,5 milioane de euro.

PORTARUL E DE LA ASTRA

Bălgrădean avea nişte mişcări incredibile când a venit, era ca o maimuţă, nu-i dădeai gol. Acum nu mai e aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat”, a reacţionat Becali. Prima critică publică pentru ”Pufi” ascunde negocierile cu Iliev, aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de acum o săptămână.

Bulgarul este în ultimele şase luni de contract şi şi-a dat acordul pentru a veni la FCSB. Roş-albaştrii negociază acum cu Astra pentru ca mutarea să se facă încă din luna ianuarie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe