Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, nervos după actele de vandalism ale suporterilor: "Mustaţă să aibă mare grijă. A mai fost la puşcărie! I-am dat pe mâna poliţiei"

Becali, nervos după actele de vandalism ale suporterilor: "Mustaţă să aibă mare grijă. A mai fost la puşcărie! I-am dat pe mâna poliţiei"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit despre actele de vandalism ale suporterilor FCSB, care au scris mesaje jignitoare la adresa patronului după ce Edi Iordănescu a plecat de la echipă. Omul de afaceri din Pipera l-a ameninţat pe Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, cu închisoarea.

Becali, nervos după actele de vandalism ale suporterilor: "Mustaţă să aibă mare grijă. A mai fost la puşcărie! I-am dat pe mâna poliţiei"

După anunţul plecării lui Edi Iordănescu de la FCSB, suporterii roş-albaştrilor au vandalizat pereţii bazei din Berceni cu mesaje anti-Gigi Becali, dar şi palatul său din Aleea Alexandru. Când a văzut ce au făcut suporterii, Becali i-a dat pe aceştia pe mâna poliţiei şi i-a transmis un mesaj lui Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord.

„Nu mai stau cu nimeni la discuţie, iar eu i-am zis clar lui Mustaţă să aibă mare grijă. Ăsta e caz de puşcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat şi în bază. Ăştia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliţiei!

V-am spus că nu stau la discuţie şi nu îi iert! Dacă Poliţia o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliţiei că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină şi la Pipera. Am anunţat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieşit Mustaţă ăsta din puşcărie”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Act de vandalism la baza FCSB din Berceni! Mesajele jignitoare apărute în "casa" echipei la adresa lui Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu | FOTO EXCLUSIV 

Mesaje jignitoare au apărut pe clădirile, dar şi pe gardul bazei echipei FCSB. Persoane au reuşit să pătrundă în "casa" echipei din Berceni, în ziua în care lotul a rămas fără antrenor.

"Gigi coach m***", "M*** familia Becali", "Satana", "Gigi, să arzi în Iad" sunt câteva dintre mesajele semnate de PN 95 şi care au apărut după ultimele evenimente din cadrul clubului.

Edward Iordănescu, un antrenor susţinut de ultraşii FCSB-ului, s-a despărţit de vicecampioana României la câteva luni de la instalarea pe banca tehnică. În ultima perioadă, relaţia antrenor-finanţator s-a deteriorat, după ce Gigi Becali s-a plâns că echipa nu joacă pe placul său.

Afla mai multe despre: gigi becaligheorghe mustatafcsb 

viewscnt
Articole similare