Experiențe împreună.
You are here:

Becali nu se lasă şi dă marea lovitură pe piaţa transferurilor. FCSB îşi vinde căpitanul, iar Tănase intră direct în istoria noului său club

Becali nu se lasă şi dă marea lovitură pe piaţa transferurilor. FCSB îşi vinde căpitanul, iar Tănase intră direct în istoria noului său club

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a întărit serios lotul şi a realizat trei transferuri în ultima săptămână. După venirile lui Salomao, Moutinho şi Vînă, roş-albaştrii se pot despărţi în curând de unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Este vorba chiar despre căpitanul echipei. Gigi Becali i-a întărit lotul lui Bogdan Andone în speranţa că, în această săptămână, va da marea lovitură şi îl va vinde pe Florin Tănase. Mijlocaşul de 24 de ani este dorit insistent de New York Red Bulls, însă, momentan, transferul nu s-a realizat din cauza pretenţiilor financiare mult prea ridicate ale lui Becali.

 

Oficialii clubului american au pregătit o ofertă de 4 milioane de euro pentru FCSB, însă patronul vicecampioanei aşteaptă suma de 5 milioane de euro pentru a se despărţi de căpitanul său. În ciuda declaraţiilor date de Becali, care susţine că Tănase nu mai este de vânzare, gsp.ro scrie că latifundiarul din Pipera negociază intens cu reprezentanţii clubului New York Red Bulls.

Lovitură pregătită de Becali. FCSB se poate despărţi de Tănase

În cazul în care americanii vor plusa şi vor oferi 5 milioane de euro pentru mijlocaşul de 24 de ani, Florin Tănase va intra direct în istoria clubului şi va deveni al doilea cel mai scump transfer realizat de americani, după Alejandro Gamarra, pentru care New York Red Bulls a plătit 5,5 milioane de euro.

Americanii au cerut câteva zile de gândire, apoi vor reveni cu răspunsul final pentru transferul lui Florin Tănase. Mijlocaşul celor de la FCSB are parte de un start de sezon excelent. În primele două meciuri oficiale din noua stagiune, căpitanul roş-albaştrilor a oferit un assist şi a marcat două goluri.

  • 3 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta