Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte cea mai mare lovitură. Surpriză uriaşă. Patronul FCSB-ului negociază cu antrenorul care a câştigat tot ce se putea în România

Becali pregăteşte cea mai mare lovitură. Surpriză uriaşă. Patronul FCSB-ului negociază cu antrenorul care a câştigat tot ce se putea în Româniagalerie foto

FCSB

Comentarii

Sezonul s-a încheiat de două săptămâni în play-off-ul Ligii I, iar FCSB tot nu şi-a găsit antrenor, după plecarea lui Mihai Teja.

Venit în iarna acestui an, Mihai Teja s-a despărţit de FCSB, după ce a ratat titlul în faţa CFR-ului. În acest moment, roş-albaştrii au patru sezoane consecutive în care n-au câştigat niciun trofeu, iar Gigi Becali s-a săturat şi nu mai acceptă ca echipa sa să rateze campionatul şi în stagiunea următoare.

Astfel, patronul celor de la FCSB caută intens un antrenor cu mare experienţă care să fie dispus să colaboreze şi sa lucreze în condiţiile de presiune de la FCSB. Primul pe lista FCSB-ului este Edward Iordănescu. Antrenorul medieşenilor mai are de condus echipa la un singur meci în acest sezon, iar luni, conform declaraţiilor patronului vicecampioanei, cei doi vor avea o întâlnire pentru a pune la punct toate detaliile unei eventuale colaborări.

Antrenor nou la FCSB. Marea surpriză pregătită de Becali

În cazul în care nu se va înţelege cu Edward Iordănescu, Gigi Becali are şi variante de rezervă. Dacă este una dintre ele, dar acesta este foarte aproape de a semna cu FC Argeş, astfel că următorul pe listă este Walter Zenga. În plus, alţi doi italieni sunt foarte aproape de a ajunge la FCSB. Conform informaţiilor apărute în presă, Bergodi şi Devis Mangia sunt alte două variante luate în calcul de Becali.

Iar la finalul acestei săptămâni, latifundiarul din Pipera a venit cu o variantă cu totul surprinzătoare. Conform sport.ro, pe 11 iunie, la reunirea lotului, jucătorii ar putea face cunoştinţă cu Laurenţiu Roşu. Fostul internaţional şi-a început cariera de antrenor, ca secund, la FC Vaslui, în 2010, apoi le-a fost alături, la Petrolul, lui Cosmin Contra şi lui Răzvan Lucescu.

În 2014, a colaborat cu Gigi Becali. A fost secundul lui Constantin Gâlcă şi a cucerit titlul, Cupa Ligii şi Cupa României, apoi şi-a continuat cariera ca antrenor principal la UTA Arad. După o scurtă aventură la CS Mioveni, în Liga a II-a, Laurenţiu Roşu a preluat, în august 2018, naţionala sub 18 ani a României, al cărei selecţioner este şi în prezent.

"Mai sunt şi alte variante, dar trebuie să le luaţi cum zic eu. N-am discutat nici cu Zenga, nici cu Mangia. Dar sunt variante. Zicea MM Stoica că pe 3 iunie trebuie să avem antrenor, dar el e numărul 2 în club. Eu sunt numărul 1" , declara Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare