Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, prima reacţie după ce Lupu a ajuns la închisoare: ”Ce e mare lucru?”

Becali, prima reacţie după ce Lupu a ajuns la închisoare: ”Ce e mare lucru?”

Fotbal intern

Comentarii

Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare!

Veste şoc pentru Dănuţ Lupu, care a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare şi trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova! Potrivit prosport.ro, Dănuţ Lupu a primit pedeapsa în cazul în care a fost prins conducând fără permis.

Lui Lupu i s-a respins solicitarea şi urmează să se predea la Penitenciarul Rahova! Fostul mare fotbalist a avut prima reacţie după ce a primit vestea şoc!

Gigi Becali a avut o primă reacţie despre ce i s-a întâmplat lui Dănuţ Lupu. 

"Şi ce? Dacă conduci fără permis vrei să te ierte!? Atunci conducem toţi fără permis! El o să facă trei luni de puşcărie, ce e mare lucru? Trei luni jumătate, dar se duce direct în regim deschis, vine un prieten, îl ia cu maşina şi merge să lucreze la Dinamo", a spus Gigi Becali, într-o intervenţie la Fanatik. 

Reacţia lui Lupu:

"Dă un exemplu care chiar a făcut ceva. Da? Eu cred că putea foarte uşor...stau şi mă gândesc altfel. Statul român cheltuie mai mulţi bani cu tine, 4 luni, decât dacă îmi dădeau amendă penală. 4 luni sunt, toată lumea face o treime. O să fac undeva pe la 3 luni şi jumătate - 4 luni. Legea aşa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine ştie ce.

Cam aşa ceva, cât timp te condamnă, nu eşti pericol public. Nu prea am răspuns la telefon. Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc tuturor celor care mă încurajează (n.r. plânge şi îşi găseşte cu greu cuvintele).", a declarat Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalidănuţ lupupermis 

viewscnt
Articole similare