Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, scandal în direct! Incredibil: de ce a fost gazonul "praf" la FCSB - Rudar! "Cred că fur eu 2000 de euro şi îi dau 700 lui Firea!?"

Becali, scandal în direct! Incredibil: de ce a fost gazonul "praf" la FCSB - Rudar! "Cred că fur eu 2000 de euro şi îi dau 700 lui Firea!?"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct după meciul FCSB - Rudar, scor 4-0, partidă în care gazonul de pe Arena Naţională a arătat din nou foarte prost.

Motivul? În acest moment nicio firmă nu se mai ocupă de mentenanţa suprafeţei de joc, după ce vechea înţelegere a expirat pe 30 iunie 2018, la scurt timp după ce jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluia pe blog-ul său că Primăria Bucureşti atribuise respectivul contract clubului FCSB fără licitaţie, iar formaţia patronată de Gigi Becali  subcontractase o firmă care se ocupa de mentenanţa bazei private din Berceni.

Extrem de nervos, Becali a declarat că ancheta jurnalistică a determinat sistarea colaborării şi amânarea contractării unei noi firme până în momentul în care se va efectua o licitaţie, procedură care, conform spuselor afaceristului din Pipera, poate dura până la patru luni.

"Gazonul a fost execrabil că aşa a vrut Tolontan, că nu am făcut licitaţie.

Da, da, da! (n.r. Cătălin Tolontan ar fi de vină pentru starea gazonului) Ce să facă!? Că spuneau că n-au făcut licitaţie. Aşa va sta gazonul timp de 4 luni, că atât durează licitaţia. Ce să facem...

Că ne e frică de DNA şi nu mai jucăm fotbal. O să ajungem să nu mai jucăm că nu vrea Tolontan. Noi am muncit de mici pe la oi, la sapă... Eu sunt învăţat cu munca, nu-mi place să fac anchete, că nu am avut familia în securitate.

Că fur eu 2.000 de euro şi îi dau lui Firea 700 şi încă 700 viceprimarului şi încă 700 patronului firmei (n.r. ironic). Parcă suntem nebuni!

Ce anchetă e asta?! Băi procurorule, Tolontan, vezi-ţi de treaba ta şi fă anchetele tale. Să-şi ia licenţă de procuror că ne-am săturat de astfel de procurori.

În ţara asta există oameni care bagă numai strâmbe în calea dezvoltării. Cum să spună că am furat eu cu Firea... 3.000, 7.000 de euro. Dacă legea permite!? El insinua, păi dacă nu făceam atunci convenţia în trei şi făceam licitaţie, gazonul nu mai era deloc acum.

Nu s-a făcut niciun abuz.

De când a venit fina mea, nu se mai pot ciupi milioane şi milioane de la primărite... Că lui Urdăreanu nu-i mai convine că poate să fure de când a venit Firea! A făcut şi denunţ la DNA că nu mai poate să fure (n.r. Urdăreanu este patronul firmei UTI, care se ocupa de administraea Naţional Arena). Au furat 25 de milioane de euro. Bagă-l, mă, pe Urdăreanu cu toate contractele cu primăria, să le dai la DNA şi îi dai 25 de ani (n.r. de închisoare)
", a declarat Gigi Becali la Pro X.
 

Afla mai multe despre: gigi becalifireafcsbrudargazon 

viewscnt
Articole similare