Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a găsit atacant: "Gata, îl luăm!". MM Stoica, detalii despre noul transfer de la FCSB: "Vine dintr-un campionat slab"

Becali şi-a găsit atacant: "Gata, îl luăm!". MM Stoica, detalii despre noul transfer de la FCSB: "Vine dintr-un campionat slab"

FCSB

Comentarii

FCSB speră din nou la titlul mult aşteptat încă din 2015. Echipa pregătită de Elias Charalambous este pe primul loc în Superligă şi pare principala favorită la câştigarea campionatului în acest sezon.

Constantin Gâlcă a fost ultimul antrenor care a adus un titlu în palmaresul FCSB-ului. Acum, sub comanda lui Elias Charalambous, vicecampioana României este lider autoritar în Superligă, iar Gigi Becali a demarat deja negocierile pentru întărirea lotului, în vederea unei eventuale participări în preliminariile Ligii Campionilor.

Dorin Rotariu a semnat deja cu FCSB, iar latifundiarul din Pipera mai caută un alt jucător ofensiv pentru a-i face concurenţă lui Andrea Compagno. Nemulţumit de prestaţiile atacantului italian, din ultima perioadă, Gigi Becali i-a rugat pe oficialii echipei să găsească un alt vârf de calitate pentru a-l transfera.

Iar căutările nu sunt deloc simple. Mihai Stoica a dezvăluit că munceşte din greu pentru a găsi atacantul perfect pentru FCSB.

"Mă uitam, ieri, la un atacant. Nivelul campionatului în care juca era foarte slab, el se distra acolo cu toţi. Când i-am spus lui Gigi despre acest atacant, el a zis: <<A, se distrează cu toţi? Atunci îl luăm>>. I-am spus că nu trebuie luat, pentru că nivelul e foarte slab, el se distrează acolo, dar nivelul e slab.

Şi nici nu are echipă naţională ca să-l vezi într-un meci cu o reprezentativă mai bună, dacă o atinge, dacă n-o atinge. Am luat un meci, am văzut cum se descurcă într-o partidă cu o echipă naţională bună, dar au luat cam multe de la ăia. Aşa că... Nu cred că... E complicat" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbchampions league 

viewscnt
Articole similare