Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali sună adunarea la FCSB. Jucătorii revin la antrenamente: "Nu face Vintilă planul, eu îl fac"

Becali sună adunarea la FCSB. Jucătorii revin la antrenamente: "Nu face Vintilă planul, eu îl fac"

FCSB

Comentarii

Pauza s-a încheiat pentru jucătorii de la FCSB. Gigi Becali a anunţat că fotbaliştii vicecampioanei României vor reveni la antrenamente de săptămâna viitoare.

Becali spune că FCSB va începe antrenamentele: Intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă păcate

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că echipa antrenată de Bogdan Vintilă va intra în cantonament începând de săptămâna viitoare.

"Nu face Vintilă planul, planul îl fac eu când începe. FCSB va începe de săptămâna care vine. Vom face la clinică la mine toate testele şi intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă nici păcate. Să stea, tată, în cantonament! Şi intră în cantonament toţi, cu bucătar, cu doctor cu maseur, cu preparator, cu antrenor, cu toată lumea, cu tot staff-ul.

În Noaptea Învierii, cred eu - că eu cam cred bine - că Dumnezeu ne va ajuta şi tot poporul român va merge la biserică să-şi ia Lumină. Eu le dau liber să plece acasă în Noaptea Învierii. Stau două, trei zile, după care intră iar în cantonament. Tănase se antrezează deja la bază, el şi cu încă unul, cu Creţu mi se pare. Tănase se antrenază ca şi înainte", a declarat Becali, la ProX.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteau 

viewscnt
Articole similare