Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali vrea să elimine tensiunile din jurul FCSB. A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe nemulţumitul din echipă: "Am vorbit cu băiatul. Ce să-i fac dacă n-a reuşit?"

Becali vrea să elimine tensiunile din jurul FCSB. A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe nemulţumitul din echipă: "Am vorbit cu băiatul. Ce să-i fac dacă n-a reuşit?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) vrea să elimine tensiunile din jurul FCSB, pentru ca vicecampioana României să aibă un mediu cât mai propice pentru lupta la titlul, astfel că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe nemulţumitul Adi Popa (31 de ani), fotbalist care s-a plâns că nu joacă suficient de mult. Latifundiarul din Pipera i-a transmis un mesaj clar, şi anume că nu vrea să rişte şi să-l impună în echipă dacă nu demonstrează la antrenamente.

Adi Popa s-a plâns la Gigi Becali că nu joacă titular la FCSB, aşa cum se aştepta când a acceptat revenirea la formaţia roş-albaştră, dar Becali a avut un mesaj clar pentru fotbalistul care a scris istorie în tricoul FCSB.

"Nu e nicio supărare cu Adi Popa. Eu am vorbit cu băiatul şi a înţeles ce i-am spus. Ce să-i fac dacă atunci când Mân era accidentat, Popa nu a reuşit să prindă echipa şi să nu mai iasă din primul 11? Asta i-am zis şi lui. Nu e niciun ordin de la mine, e decizia lui Vintilă care băgă pe cine e mai în formă", a spus Becali pentru Fanatik.

Revenit în luna iunie la FCSB, Adi Popa a strâns 518 minute în nouă partide la FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Adi Popa, conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: adi popagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare