Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgia - Costa Rica. O nouă cotă bună la meciul echipei lui Roberto Martinez

Belgia - Costa Rica. O nouă cotă bună la meciul echipei lui Roberto Martinez

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Belgia - Costa Rica Amical 11.06.2018. Belgienii dau ultimul examen înaintea debutului la Cupa Mondială. Întâlnesc din nou un adversar facil, în faţa căruia sunt mari favoriţi la victorie

Ponturi pariuri Belgia - Costa Rica Amical 11.06.2018

Belgia şi Costa Rica au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Cupa Mondială, un turneu final la care belgienii au mari speranţe de a juca în fazele finale. Echipa pregătită de Roberto Martinez va juca pentru început într-o grupă cu Anglia, Panama şi Tunisia, iar meciul de debut o va găsi la Sochi, pentru confruntarea cu echipa dinamovistului Penedo. De cealaltă parte, Costa Rica va juca într-o grupă cu Brazilia, Elveţia şi Serbia, iar meciul de debut îl va juca împotriva ex-iugoslavilor, pe 17 iunie, la Samara.

Betano îţi oferă peste 200.000 de tipuri de pariuri pentru Cupa Mondială. Intră şi tu în arena pariurilor online!

Ponturi pariuri Belgia - Costa Rica Amical 11.06.2018

Belgia este una dintre echipele în vogă la acest moment. Vine după o serie de 18 meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat 13 victorii şi 5 remize, rezultate care au dus-o până pe locul 3 în clasamentul FIFA. De la finalul preliminariilor, echipa a disputat cinci meciuri de pregătire, în care a înregistrat trei victorii şi două remize. Seria a început-o cu o remiză în faţa Mexicului, scor 3-3, la mijlocul lunii noiembrie, urmată de o victorie în faţa Japoniei, scor 1-0. În martie, belgienii au avut o victorie clară în faţa Arabiei Saudite, scor 4-0. Cel mai recent, „dracii negri” au remizat cu Portugalia, scor 0-0, şi au învins Egiptul, scor 3-0.

Belgia - Costa Rica 1/1 @ 1.57

Afla mai multe despre: belgiacosta ricaamicalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare