Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii nici nu vor să audă de aşa ceva. Gest extrem al fanilor după neconvocarea lui Nainngolan la Mondialul din Rusia

Belgienii nici nu vor să audă de aşa ceva. Gest extrem al fanilor după neconvocarea lui Nainngolan la Mondialul din Rusia

Cupa Mondială

Comentarii

Neconvocarea mijlocaşului Radja Nainngolan pentru Cupa Mondială a stârnit un val de indignare în Belgia, peste 23.000 de fani semnând o petiţie în acest sens. De asemenea, 20.000 de persoane s-au strâns pe un grup pe Facebook, făcând apel la o manifestaţie în faţa sediului federaţiei belgiene.

"Probabil suntem singura ţară care merge la CM fără unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu aşa devenim campioni mondiali", a declarat Philippe Albert, fost component al naţionalei Belgiei, în prezent consultant.

Mijlocaşul Radja Nainggolan lipseşte din lotul de 28 de jucători anunţat de selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, pentru Cupa Mondială din 2018.

Radja Nainggolan, în vârstă de 30 de ani, nu a fost selecţionat din motive 'tactice". "Am discutat cu el, este o decizie pur tactică, ştiu că este un jucător popular. Nu putem să-i oferim rolul pe care îl merită într-o echipă", a spus Martinez.

Nainggolan (AS Roma) şi-a anunţat, luni, pe reţelele de socializare, retragerea din echipa naţională a Belgiei după ce nu a fost selecţionat în lotul pentru Cupa Mondială din Rusia, din această vară. La CM, Belgia va evolua în grupa G, cu Panama, Tunisia şi Anglia.

Afla mai multe despre: nainngolancampionatul mondialbelgiaphilippe albertroberto martinez 

viewscnt
Articole similare