Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belodedici înainte de duelul din Macedonia de Nord: ”Ei spun că suntem mai buni. Trebuie să câştigăm şi astăzi”

Belodedici înainte de duelul din Macedonia de Nord: ”Ei spun că suntem mai buni. Trebuie să câştigăm şi astăzi”
Comentarii

Miodrag Belodedici a vorbit pentru FRF TV despre partida echipei naţionale din Macedonia.

Înaintea partidei de la Skopje, România a învins Islanda şi Lichetenstein şi a reintrat în cursa pentru calificare: ”Am reuşit să luăm şase puncte, iar ăsta e un lucru extraordinar. Acesta a fost ţelul echipei naţionale” a spus Miodrag Belodedici, pentru FRF TV, înaintea partidei cu Macedonia de Nord.

Despre partida cu Macedonia de Nord, fostul mare internaţional român a explicat: ”Trebuie câştigat meciul. Eu cred că suntem peste Macedonia de Nord. Nu pot să se compare cu noi. Dar, au avut şi ei rezultate răsunătoare în ultima vreme, iar nouă ne-au pus probleme, pe ici pe colo. Dar, am reuşit să-i învingem, iar meciul de astăzi trebuie luat în serios şi câştigat”

Ce jucător îi dă cea mai mare încredere? „Nu vreau să vorbesc despre individualităţi. Am încredere în atacanţi, pentru că au arătat că sunt foarte periculoşi. Mă refer inclusiv la benzi, la mijlocaşii ofensivi, am încredere în ei şi cred că vor marca şi în meciul cu Macedonia de Nord. Am prieteni, am cunoştinţe, foşti coechipieri de la Steaua Roşie Belgrad, iar ei mi-au zis că nu se pot compara cu România. E ceva normal. Ei spun că suntem mai buni şi că o să le fie foarte greu să ne învingă. Nu ştiu dacă au fost cinstiţi, dar mi-au zis că România are o valoare mai mare” a mărturisit fostul mare internaţional român. 

Afla mai multe despre: miodrag belodedici 

viewscnt
Articole similare