Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, anunţ despre situaţia lui Rrahmani. Golgheterul Rapidului, asaltat cu oferte după derby-ul cu FCSB

Bergodi, anunţ despre situaţia lui Rrahmani. Golgheterul Rapidului, asaltat cu oferte după derby-ul cu FCSB

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) este jucătorul momentului la Rapid, iar despre atacantul kosovar a vorbit şi antrenorul echipei, Cristiano Bergodi (59 de ani).

Rrahmani, unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă

Rapid va debuta în play-off-ul Superligii României cu un meci pe teren propriu contra campioanei Farul Constanţa, vineri, 15 martie, de la ora 20:30.

În conferinţa de presă, Cristiano Bergodi a vorbit şi despre ofertele venite pe numele lui Albion Rrahmani. Recent, au apărut zvonuri cum că atacantul kosovar ar fi dorit şi în Premier League, de Aston Villa.

Dar antrenorul Rapidului îl aduce cu picioarele pe pământ. Italianul a precizat că omul său de gol se gândeşte doar să ia titlul în România alături de Rapid.

”Albion e un băiat cuminte, cu picioarele pe pământ, se gândeşte doar să facă un play-off bun, să fie letal acolo în faţă. Eu aş semna să jucam ultimul meci cu titlul pe masă!”, a declarat Bergodi, înainte de meciul cu Farul.

Performanţa din derby-ul cu FCSB, în care a marcat două goluri, i-a adus lui Albion Rrahmani şi convocarea la naţionala statului Kosovo la următoarea acţiune a acesteia.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanicristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare