Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi este deja idol în Bănie. Noul antrenor al Craiovei şi-a impresionat fotbaliştii: „E printre cei mai buni” | VIDEO

Bergodi este deja idol în Bănie. Noul antrenor al Craiovei şi-a impresionat fotbaliştii: „E printre cei mai buni” | VIDEO
Comentarii

Cristiano Bergodi (55 de ani) şi-a început perfect mandatul la Craiova. Cu italianul pe bancă, oltenii au câştigat ambele meciuri de după pauza prilejuită de pandemie, cu Astra şi cu FC Botoşani, cu acelaşi scor, 2-1. Fotbaliştii „Ştiinţei” sunt onoraţi şi încântaţi să lucreze cu legenda lui Lazio.

U Craiova este a şaptea echipă din România pe care o antrenează Bergodi. Până să se apuce de antrenorat, tehnicianul care le-a mai pregătit pe FC Naţional, Rapid, Poli Iaşi, Steaua, ASA Tg. Mureş şi FC Voluntari, a făcut carieră în Italia, în special la Lazio, club pentru care a jucat timp de şapte ani.

Ca antrenor, Bergodi are în palmares un singur trofeu. Este vorba despre Supercupa României, cu Rapid, în 2007. Italianul poate pune umărul însă la cea mai importantă performanţă a Craiovei din ultimii 29 de ani. Atât a trecut de la ultimul titlu de campioană ajuns în Bănie. 

U Craiova are 32 de puncte, cu patru mai puţine decât liderul CFR Cluj. Duminică, de la ora 20:00, cele două echipe se înfruntă în primul meci direct din acest play-off.

„Toată lumea ştie ce jucător a fost Mister şi ne ajută mult cu sfaturile pe care ni le dă. Cum se ştie, apărarea începe de la atacant, deci trebuie să lucrăm toată echipa”, a declarat Mihai Bălaşa după U Craiova - FC Botoşani, scor 2-1. 

„(Cât te ajută fotbalistic venirea lui Bergodi?)
Toată lumea ştie că e între cei mai buni antrenori. Mă bucur am cazia să lucrez cu dânsul şi cu siguranţă vom juca mult mai bine toată echipa”
, a adăugat şi Alexandru Mateiu.

Afla mai multe despre: bergodimateiubalasacraiova 

viewscnt
Articole similare