Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi propune doi jucători de la FCSB la Lazio: "CFR e cea mai bună din România, dar tinerii de valoare sunt la FCSB"

Bergodi propune doi jucători de la FCSB la Lazio: "CFR e cea mai bună din România, dar tinerii de valoare sunt la FCSB"

FCSB

Comentarii

Revenit în Italia de câteva luni, după ce şi-a încheiat socotelile cu FC Voluntati, Cristiano Bergodi a vorbit în Gazzetta dello Sport despre fotbalul din România

Fost jucător la Lazio, dar şi antrenor în România, la FC Naţional, Rapid, CFR Cluj şi FCSB, printre altele, Cristiano Bergodi  a acordat un interviu celor de la Gazzetta dello Sport. Iată cele mai importante răspunsuri.

Despre victoria CFR-ului cu Lazio din UEL: "În acel moment, CFR merita să câştige, să se califice. Lazio nu cred că merita, pentru că părea să aibă o strategie în care Europa League nu prea conta. Oricum, după acel pas greşit, Lazio a crescut enorm. Şi dacă acel insucces a ajutat, nimeni nu are de suferit"

Despre revenirea lui Ştefan Radu la naţională: "Orice antrenor care este numit la echipa naţională primeşte această întrebare. Sincer, Ştefan trebuie să se gândească la propriul interes şi mă îndoiesc că se va întoarce. În România există o lipsă mare de fundaşi centrali, dar naţionala evoluează cu patru apărători, iar Radu nu a mai jucat de foarte mult  timp în acest sistem".

Despre jucătorii români pe care i-ar recomanda la Lazio: "Îmi place Dennis Man, atacant născut în 1998 de la FCSB. E rapid şi tehnic, poate fi de ajutor. E interesant şi Florinel Coman, de aceaşi vârstă. Un jucător de bandă foarte bun, care creează superioritate. De fapt, CFR Cluj e cea mai bună echipă din România în acest moment, dar jucătorii tineri şi interesanţi sunt la FCSB".

Afla mai multe despre: bergodifcsbjucatorilazio 

viewscnt
Articole similare