Experiențe împreună.
You are here:

Bergodi propune doi jucători de la FCSB la Lazio: "CFR e cea mai bună din România, dar tinerii de valoare sunt la FCSB"

Bergodi propune doi jucători de la FCSB la Lazio: "CFR e cea mai bună din România, dar tinerii de valoare sunt la FCSB"

FCSB

Comentarii

Revenit în Italia de câteva luni, după ce şi-a încheiat socotelile cu FC Voluntati, Cristiano Bergodi a vorbit în Gazzetta dello Sport despre fotbalul din România

Fost jucător la Lazio, dar şi antrenor în România, la FC Naţional, Rapid, CFR Cluj şi FCSB, printre altele, Cristiano Bergodi  a acordat un interviu celor de la Gazzetta dello Sport. Iată cele mai importante răspunsuri.

Despre victoria CFR-ului cu Lazio din UEL: "În acel moment, CFR merita să câştige, să se califice. Lazio nu cred că merita, pentru că părea să aibă o strategie în care Europa League nu prea conta. Oricum, după acel pas greşit, Lazio a crescut enorm. Şi dacă acel insucces a ajutat, nimeni nu are de suferit"

Despre revenirea lui Ştefan Radu la naţională: "Orice antrenor care este numit la echipa naţională primeşte această întrebare. Sincer, Ştefan trebuie să se gândească la propriul interes şi mă îndoiesc că se va întoarce. În România există o lipsă mare de fundaşi centrali, dar naţionala evoluează cu patru apărători, iar Radu nu a mai jucat de foarte mult  timp în acest sistem".

Despre jucătorii români pe care i-ar recomanda la Lazio: "Îmi place Dennis Man, atacant născut în 1998 de la FCSB. E rapid şi tehnic, poate fi de ajutor. E interesant şi Florinel Coman, de aceaşi vârstă. Un jucător de bandă foarte bun, care creează superioritate. De fapt, CFR Cluj e cea mai bună echipă din România în acest moment, dar jucătorii tineri şi interesanţi sunt la FCSB".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe