Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi surprinde: ”Nu aici am pierdut calificarea. Am ratat un obiectiv, dar nu principalul”. Mesaj pentru fanii Rapidului: ”Există şi reversul medaliei”

Bergodi surprinde: ”Nu aici am pierdut calificarea. Am ratat un obiectiv, dar nu principalul”. Mesaj pentru fanii Rapidului: ”Există şi reversul medaliei”

Rapid

Comentarii

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi (59 de ani), a tras concluziile după remiza albă cu CFR Cluj, din Cupa României.

Rapid a ratat calificarea în sferturile Cupei României, încheind la egalitate, 0-0, miercuri seara, în Giuleşti, cu CFR Cluj.

Bergodi: ”Este bine când suporterii te împing către victorie, dar există şi reversul medaliei”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a afirmat că formaţia sa a pierdut calificarea în sferturile competiţiei la meciul cu CSA Steaua, din etapa a doua a grupelor.

Totodată, antrenorul celor de la Rapid s-a arătat dezamăgit că un prim obiectiv al giuleştenilor în acest sezon a fost deja ratat, dar se concentrează acum pe campionat.

”Suntem toţi dezamăgiţi, dar ce mai putem spune? Am încercat să facem tot ce depindea de noi, dar am întâlnit o echipă bună, bună.

Nu cred că aici am pierdut calificarea. Am avut situaţii bune în prima repriză, am avut şi în a doua, dar nu a fost să fie.

Am ratat un obiectiv, dar nu principalul. Cupa era un obiectiv, dar în campionat avem ca obiectiv locul 3, acum trebuie să rămânem acolo sus.

Jucătorii au luptat, nu pot să le reproşez nimic. (n.r. Unde s-a pierdut calificarea?) Dacă am zis că nu s-a pierdut astăzi calificarea, iar în primul meci am câştigat, spuneţi voi unde am pierdut calificarea... Nu suntem într-un moment bun.

(n.r. Suporterii v-au strigat ”Ruşine să vă fie!”) E dureros! Ştim cum sunt suporterii noştri. Asta este în Giuleşti. Este bine când suporterii te împing din spate, către victorie, dar există şi reversul medaliei. Ne pare rău”, a declarat Cristiano Bergodi, după meci, conform Prima Sport.

Până la finalul anului, Rapid mai are de jucat în campionat cu Voluntari (a), Petrolul (d) şi Farul (d).

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare