Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernadette Szocs a fost desemnată sportiva anului! "A fost cel mai bun pentru mine. Lumea ştie că îmi doresc medalia olimpică". Cum arată top 10 în tenis de masă | FOTO

Bernadette Szocs a fost desemnată sportiva anului! "A fost cel mai bun pentru mine. Lumea ştie că îmi doresc medalia olimpică". Cum arată top 10 în tenis de masă | FOTOgalerie foto

Sporturi

Comentarii

În cadrul evenimentului Top 10 sportivi FRTM 2023, Cristinel Romanescu, şeful tenisului de masă românesc, le-a înmânat premii jucătorilor şi jucătoarelor care anul acesta au adus cele mai multe medalii pentru ţara noastră.

Campionii de la tenis de masă, premiaţi de preşedinte! 

După un an 2023 plin de medalii, Federaţia Română de Tenis de Masă şi-a premiat cei mai buni sportivi. Cristinel Romanescu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, recunoaşte că anul acesta a fost unul extraordinar. 

 „Am avut cel mai bun an şi încet, încet, am crescut la toate categoriile de vârstă şi asta mă bucură cel mai mult, nu doar la seniori şi senioare”, a declarat Cristinel Romanescu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, pentru Sportsnet.ro

Şi pentru Bernadette Szocs, 2023 a fost unul fabulos. La Top 10 Sportivi FRTM 2023, sportiva a ocupat primul loc al clasamentului.  

„A fost cel mai bun an pentru mine, dar cum toată lumea ştie că îmi doresc medalia olimpică şi sper ca 2024 să fie cel mai bun an al meu” --Bernadette Szocs, componentă a lotului naţional de tenis de masă al României  

Ţinta pentru 2024; medalia olimpică! 

2024 este anul pe care toata lumea din tenisul de masă românesc îl aşteaptă! De la conducerea federaţiei, până la sportivi şi antrenori, toţi îşi doresc o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.  

„Trebuie să vină medalia pentru că la ultimele 3 ediţii România a trecut pe lângă ea. De fiecare dată, am obţinut locul 5. Am fost la mustaţă să obţinem medalia, să intrăm în semifinale şi acolo poate intram chiar şi în finală, la cele 3 probe, echipe, simplu şi dublu mixt” - Cristinel Romanescu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă.  

Elena Zaharia şi Andrei Istrate în Top 10  

La evenimentul de final de an al Federaţiei Române de Tenis de Masă, Elena Zaharia, cea mai bună junioară din România, a ocupat poziţia a 4-a a clasamentului şi locul 5 alături de colegele sale din naţionala feminină U19.  

„A fost un an foarte bun, campioană europeană şi vicecampioană mondială sună foarte bine, două titluri foarte frumoase. De la anul va fi un nou capitol pentru mine şi ştiu că va fi din ce în ce mai bine pentru că ştiu că pot. Sunt foarte fericită şi onorată să primesc acest premiu” - Elena Zaharia, componentă a lotului naţional feminin de tenis de masă al României.  

Andrei Istrate este fericit că anul acesta a câştigat 7 medalii din 8 posibile!  

„Sunt mulţumit, la campionatele europene de tineret şi U19 am luat din nou titlul european, iar medalia mult dorită la campionatul mondial a apărut în sfârşit” -Andrei Istrate, component al lotului naţional de tenis de masă al României.  

TOP 10 Sportivi FRTM 2023 

  • Locul 1 - Bernadette Szocs.  
  • Locul 2 – Elizabeta Samara.  
  • Locul 3 - Echipa naţională feminină de senioare: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, antrenori Viorel Filimon şi Mihaela Şteff.  
  • Locul 4 - Elena Zaharia şi Eduard Ionescu.  
  • Locul 5 – Echipa naţională masculină U19, Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Iulian Chiriţă, Andrei Istrate, Dragoş Bujor, antrenori Mădălin Ionaşcu şi Vasile Florea.  
  • Locul 5 – Echipa naţională feminină U19, Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roşu, Evelin Ungvari, Adela Strună, Alesia Sferlea, antrenori Elena Sebe, Alexandru Dincă.  
  • Locul 6 - Ovidiu Ionescu.  
  • Locul 7 – Andrei Istrate.  
  • Locul 8  - Bianca Mei Roşu şi Ioana Sîngeorzan.  
  • Locul 9 – Darius Movileanu.  
  • Locul 10 – Iulian Chiriţa.  
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masatenis de masa romaniatop 10 sportivi frtm 2023bernadette szocs 

viewscnt
Articole similare